ΕΛΛΑΔΑ

Θυμάστε την Κορίνα από το «Πάτερ Ημών»; Ε, κατεβαίνει με τη ΝΔ υποψήφια στις εκλογές!

Στα 90’s υπήρχαν τηλεοπτικές σειρές που σημείωσαν τεράστια επιτυχία και ακόμα και σήμερα μπορεί κάποιος να τις παρακολουθήσει με το ίδιο ενδιαφέρον. Το «Πάτερ Ημών», ήταν μία εξ αυτών. Για την ακρίβεια, και μόνο που το σενάριο ήταν του Αλέξανδρου Ρήγα, είναι λογικό να μιλάμε για επιτυχία. Στην εν λόγω σειρά πρωταγωνιστούσαν οι Κώστας Καρράς […]

Neopolis Team

1 Ιουλίου, 2019

Στα 90’s υπήρχαν τηλεοπτικές σειρές που σημείωσαν τεράστια επιτυχία και ακόμα και σήμερα μπορεί κάποιος να τις παρακολουθήσει με το ίδιο ενδιαφέρον. Το «Πάτερ Ημών», ήταν μία εξ αυτών. Για την ακρίβεια, και μόνο που το σενάριο ήταν του Αλέξανδρου Ρήγα, είναι λογικό να μιλάμε για επιτυχία.

Στην εν λόγω σειρά πρωταγωνιστούσαν οι Κώστας Καρράς και Τζέσυ Παπουτσή, ηθοποιοί που δυστυχώς δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας. Επιπλέον, τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική έκανε η παρουσιάστρια της καρδούλας μας, Ελένη Μενεγάκη αλλά και η μικρή Κορίνα Δαμουλιάνου, στον ρόλο της κόρης του Καρρά.

Η Κορίνα, σε ηλικία πια 34 ετών, άφησε την υποκριτική στην άκρη και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε με ποιο κόμμα κατεβαίνει υποψήφια η Κορίνα, τότε να σας ενημέρωσουμε πως πολιτεύεται με τη ΝΔ στην Α΄Αθήνας στις επερχόμενες εκλογές. Το όνομα της βρίσκεται στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου.

https://www.facebook.com/Corina.Damoulianou/videos/623081594841102/

Στις απαραίτητες αναρτήσεις στα social media της, υιοθετεί πλήρως τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενη μάλιστα και στο λεγόμενο «άβατο των Εξαρχείων».

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Tripadvisor: Δύο παραλίες της Κρήτης στις 25 καλύτερες του κόσμου για το 2023!

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET