ΕΛΛΑΔΑ

Θυμάστε την Κορίνα από το «Πάτερ Ημών»; Ε, κατεβαίνει με τη ΝΔ υποψήφια στις εκλογές!

Στα 90’s υπήρχαν τηλεοπτικές σειρές που σημείωσαν τεράστια επιτυχία και ακόμα και σήμερα μπορεί κάποιος να τις παρακολουθήσει με το ίδιο ενδιαφέρον. Το «Πάτερ Ημών», ήταν μία εξ αυτών. Για την ακρίβεια, και μόνο που το σενάριο ήταν του Αλέξανδρου Ρήγα, είναι λογικό να μιλάμε για επιτυχία. Στην εν λόγω σειρά πρωταγωνιστούσαν οι Κώστας Καρράς […]

Neopolis Team

1 Ιουλίου, 2019

Στα 90’s υπήρχαν τηλεοπτικές σειρές που σημείωσαν τεράστια επιτυχία και ακόμα και σήμερα μπορεί κάποιος να τις παρακολουθήσει με το ίδιο ενδιαφέρον. Το «Πάτερ Ημών», ήταν μία εξ αυτών. Για την ακρίβεια, και μόνο που το σενάριο ήταν του Αλέξανδρου Ρήγα, είναι λογικό να μιλάμε για επιτυχία.

Στην εν λόγω σειρά πρωταγωνιστούσαν οι Κώστας Καρράς και Τζέσυ Παπουτσή, ηθοποιοί που δυστυχώς δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας. Επιπλέον, τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική έκανε η παρουσιάστρια της καρδούλας μας, Ελένη Μενεγάκη αλλά και η μικρή Κορίνα Δαμουλιάνου, στον ρόλο της κόρης του Καρρά.

Η Κορίνα, σε ηλικία πια 34 ετών, άφησε την υποκριτική στην άκρη και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε με ποιο κόμμα κατεβαίνει υποψήφια η Κορίνα, τότε να σας ενημέρωσουμε πως πολιτεύεται με τη ΝΔ στην Α΄Αθήνας στις επερχόμενες εκλογές. Το όνομα της βρίσκεται στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου.

https://www.facebook.com/Corina.Damoulianou/videos/623081594841102/

Στις απαραίτητες αναρτήσεις στα social media της, υιοθετεί πλήρως τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενη μάλιστα και στο λεγόμενο «άβατο των Εξαρχείων».

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Το φεγγάρι απομακρύνεται συνεχώς από τη Γη κι αυτό κάνει τη μέρα… μεγαλύτερη!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα ζουν με τους γονείς τους μέχρι τα 34, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία ρίχνουν τις βάσεις – Οι πρώτες εκτιμήσεις!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET