Τιβί

Θυμάσαι τη Λίζα από τον «Εραστή Δυτικών Προαστίων»; Τι κάνει σήμερα αυτή η ψυχή, άραγε;

Κάποτε άνοιγες την τηλεόραση και ήξερες ότι θα πετύχεις σίγουρα μια ελληνική σειρά, από τις οποίες οι περισσότερες τότε έκαναν και επιτυχία. Μη κοιτάτε σήμερα που η πλειοψηφία τους πάει …άπατη. Μία λοιπόν από εκείνες τις σειρές, ήταν και ο “Εραστής Δυτικών Προαστίων” που έπαιξε το 2004 στο κανάλι Mega. Ο… διαχωρισμός μεταξύ δυτικών και […]

Neopolis Team

12 Οκτωβρίου, 2018

Κάποτε άνοιγες την τηλεόραση και ήξερες ότι θα πετύχεις σίγουρα μια ελληνική σειρά, από τις οποίες οι περισσότερες τότε έκαναν και επιτυχία. Μη κοιτάτε σήμερα που η πλειοψηφία τους πάει …άπατη.

Μία λοιπόν από εκείνες τις σειρές, ήταν και ο “Εραστής Δυτικών Προαστίων” που έπαιξε το 2004 στο κανάλι Mega. Ο… διαχωρισμός μεταξύ δυτικών και βορείων προαστίων κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με τα παιδιά απ’το Μπουρνάζι να αποκτάνε άλλο κύρος και ξαφνικά να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Η “Λίζα και ο Σπύρος”, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης, αγαπήθηκαν πολύ απ’το τηλεοπτικό κοινό, με τη σειρά να βρίσκεται στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες.

Η γοητευτική Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκτοτε έκανε κι άλλες συνεργασίες, με μια μεγάλη διακοπή το 2008, όπου απέκτησε την κόρη της, Ωστόσο, έχουμε να δούμε την ηθοποιό ξανά από το 2012, καθώς απέχει ξανά από την ελληνική τηλεόραση.

Οπότε, τι κάνει σήμερα;

Η ηθοποιός έχει αφιερωθεί πλέον στο θέατρο και την οικογενειακή της ζωή. Μάλιστα, φέτος, συνεργάζεται με τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη, στην παράσταση “Ένα φεγγάρι για τους καταραμένους” στο θέατρο Πορεία.

Ο Γιάννης Νταλιάνης έχει έναν απ’τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο έργο του Ευγένειου Ο Νηλ, ενώ η Μαριλίτα έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

 

 

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET