ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα βιασμού έπεσε φοιτήτρια από συμφοιτητή της.

Μία νεαρή φοιτήτρια την Κυριακή 22 Ιανουαρίου δήλωσε στην Ασφάλεια Χίου πως έπεσε θύμα βιασμού από νεαρό συμφοιτητή της. Η Ασφάλεια που εξετάζει την υπόθεση με πλήρη μυστικότητα παρέπεμψε την 20χρονη κοπέλα στον Ιατροδικαστή για να διαπιστώσει αν πράγματι κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Με βάση την καταγγελία της κοπέλας, ο νεαρός διασκέδαε μαζί της μέχρι τα ξημερώματα […]

Default avatar

Guest Author

25 Ιανουαρίου, 2017

Μία νεαρή φοιτήτρια την Κυριακή 22 Ιανουαρίου δήλωσε στην Ασφάλεια Χίου πως έπεσε θύμα βιασμού από νεαρό συμφοιτητή της. Η Ασφάλεια που εξετάζει την υπόθεση με πλήρη μυστικότητα παρέπεμψε την 20χρονη κοπέλα στον Ιατροδικαστή για να διαπιστώσει αν πράγματι κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Με βάση την καταγγελία της κοπέλας, ο νεαρός διασκέδαε μαζί της μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου και καθώς αποχώρησαν από το κέντρο διασκέδασης την μετέφερε σπίτι του και της ζήτησε να συνουσιαστούν. Η 20χρονη αρνήθηκε κι ο συμφοιτητής της φέρεται να την βίασε.

Ο νεαρός φοιτητής προσήχθη στην Ασφάλεια όπου έδωσε κατάθεση, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν παραμένει στο Αστυνομικό Τμήμα, ούτε αν παραδέχτηκε την πράξη του ή έχει διαφορετική άποψη για το συμβάν.

Πάντως, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χίου, που περιμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πότε ανοίγουν τα μηχανογραφικά – Ο κωδικός που απαιτείται για την υποβολή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Οικονομία Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Ιστορία Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET