ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα βιασμού έπεσε φοιτήτρια από συμφοιτητή της.

Μία νεαρή φοιτήτρια την Κυριακή 22 Ιανουαρίου δήλωσε στην Ασφάλεια Χίου πως έπεσε θύμα βιασμού από νεαρό συμφοιτητή της. Η Ασφάλεια που εξετάζει την υπόθεση με πλήρη μυστικότητα παρέπεμψε την 20χρονη κοπέλα στον Ιατροδικαστή για να διαπιστώσει αν πράγματι κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Με βάση την καταγγελία της κοπέλας, ο νεαρός διασκέδαε μαζί της μέχρι τα ξημερώματα […]

Default avatar

Guest Author

25 Ιανουαρίου, 2017

Μία νεαρή φοιτήτρια την Κυριακή 22 Ιανουαρίου δήλωσε στην Ασφάλεια Χίου πως έπεσε θύμα βιασμού από νεαρό συμφοιτητή της. Η Ασφάλεια που εξετάζει την υπόθεση με πλήρη μυστικότητα παρέπεμψε την 20χρονη κοπέλα στον Ιατροδικαστή για να διαπιστώσει αν πράγματι κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Με βάση την καταγγελία της κοπέλας, ο νεαρός διασκέδαε μαζί της μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου και καθώς αποχώρησαν από το κέντρο διασκέδασης την μετέφερε σπίτι του και της ζήτησε να συνουσιαστούν. Η 20χρονη αρνήθηκε κι ο συμφοιτητής της φέρεται να την βίασε.

Ο νεαρός φοιτητής προσήχθη στην Ασφάλεια όπου έδωσε κατάθεση, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν παραμένει στο Αστυνομικό Τμήμα, ούτε αν παραδέχτηκε την πράξη του ή έχει διαφορετική άποψη για το συμβάν.

Πάντως, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χίου, που περιμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάληψη του Εθνικού και Βασιλικού Θεάτρου προχώρησαν σπουδαστές των Δραματικών Σχολών!

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET