ΕΛΛΑΔΑ

Θετικό το αλκοτέστ της Κυβέλης στο τροχαίο δυστύχημα – Αντιμέτωπη με κάθειρξη πολλών ετών!

Το ποσοστό του αλκοόλ που ανιχνεύθηκε στο αίμα της ήταν διπλάσιο από το όριο.

Neopolis Team

7 Δεκεμβρίου, 2022

Σχεδόν δύο μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη η νικήτρια του περσινού GNTM, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων βγήκαν και έδειξαν αυτό που πολλοί είχαν υποπτευθεί για την κατάσταση της οδηγού, δεδομένης και της ώρας που συνέβη το δυστύχημα (γύρω στις 3 τα ξημερώματα).

Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή ‘Super Katerina’, το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη η 20χρονη ήταν θετικό, με το ποσοστό του αλκοόλ που ανιχνεύθηκε στο αίμα της στο δεύτερο τεστ να είναι διπλάσιο από το όριο και συγκεκριμένα η αιθυλική αλκοόλη ήταν 1,02 γραμμάρια ανά λίτρο, όταν το όριο είναι το 0,50 gr/l.

Βάσει των παραπάνω αποτελεσμάτων και το γεγονός ότι πέρασε παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι χωρίς να δώσει προτεραιότητα στον οδηγό της μηχανής, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου θα έρθει αντιμέτωπη ακόμη και με κακουργηματική κατηγορία που επισύρει κάθειρξη πολλών ετών. Σύμφωνα με την τροποποίηση του νόμου για την επικίνδυνη οδήγηση το 2019, όποιος οδηγεί όχημα παρότι δεν είναι σε θέση να το κάνει με ασφάλεια εξαιτίας της κατανάλωσης αλκοόλ ή χρήσης ναρκωτικών ουσιών, τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών αν η πράξη είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή της Αριστοτέλους με την Πιπίνου, με την προτεραιότητα να είναι στον οδηγό της μηχανής. Μετά το ατύχημα, ο 60χρονος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στην πρώτη της εμφάνιση μετά το δυστύχημα απαθανατίστηκε η Κυβέλη

Λίγες ώρες πριν δημοσιευτούν τα αποτελέσματα τον τοξικολογικών εξετάσεων, την Κυριακή 4/12, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων απαθανατίστηκε στο Christmas Factory στο Γκάζι.

Δυστυχώς, η ζωή ενός ανθρώπου χάθηκε, ενώ η ζωή ενός νέου ατόμου καταστράφηκε από το βάρος ενός θανάτου και το ενδεχόμενο πολλών ετών φυλάκισης.

Δεν πίνουμε όταν οδηγάμε – δεν οδηγάμε όταν έχουμε πιει. Τόσο απλό. 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έγινε δεκτός με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Cambridge!

SPILL THE TEA

Καρολίνα: «Χαίρομαι που ο Μπο δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων»!

ΕΛΛΑΔΑ

Με παραίτηση προειδοποιούν οι καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου για την υποβάθμιση των πτυχίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET