ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Φοιτητής ζήτησε από γείτονα να κάνει ησυχία γιατί διάβαζε κι εκείνος τον έδειρε!

Πολιτισμένη αντίδραση...

Neopolis Team

13 Φεβρουαρίου, 2023

Όλοι έχουμε βιώσει το struggle του να προσπαθούμε να διαβάσουμε σε περίοδο εξεταστικής και το σύμπαν να μη μας αφήνει. Μερικά πρόχειρα παραδείγματα που μας έρχονται στο μυαλό είναι: οι εργασίες που αποφασίζουν να κάνουν στη γειτονιά λίγες μέρες πριν δώσεις, το ασταμάτητο κλάμα του νέου μέλους που καλωσόρισε η οικογένεια στον από πάνω όροφο και ο γείτονας που περνάει ντέρτια βάζοντας Οικονομόπουλο στο τέρμα.

Όχι ακριβώς ο λευκός ήχος που χρειάζεσαι για να συγκεντρωθείς…

Ένας φοιτητής λοιπόν από τη Θεσσαλονίκη, πήγε να διεκδικήσει το δικαίωμά του στην ησυχία και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο, διότι ο εγωισμός του γείτονά του δεν άντεξε την παρατήρηση. And that’s on πολιτισμένη αντιμετώπιση των διαφορών!

Ξέραμε ότι στην Ελλάδα η αγαπημένη λύση τέτοιων καταστάσεων είναι η βία, αλλά σε κάθε αντίστοιχο περιστατικό που θα διαβάζουμε, θα νιώθουμε σαν να το ανακαλύπτουμε πρώτη φορά. Απλά θλίψη…

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το GRTimes, το συμβάν έγινε πριν λίγες ημέρες. Ο γείτονας του 29χρονου φοιτητή φέρεται να έκανε πολλή φασαρία, πράγμα που τον εμπόδιζε να διαβάσει και τον οδήγησε να του κάνει παρατήρηση για ησυχία. Ο γείτονάς του – γνωστός παλαιστής btw – δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί αυτό το πλήγμα στο «εγώ» του κι αποφάσισε πως η βία είναι μονόδρομος. Κλάσικ αντίδραση. 

Μάλιστα, επιτέθηκε σε τέτοιο βαθμό στον 29χρονο, που τον έστειλε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος του, κ. Γιώργος Τζήκας, πλέον είναι καλά, «αν εξαιρέσουμε ότι έχει ακόμα μώλωπες παντού».

Ο φοιτητής έχει υποβάλλει μήνυση και η υπόθεση συζητείται σήμερα κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατόπιν αναβολής.

Ας ελπίσουμε το περιστατικό αυτό να μην κοστίσει στον φοιτητή την εξεταστική του!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Στα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως και πρώτο στην Ελλάδα – Τα πεδία όπου ξεχωρίζει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Θεσσαλίας: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση φοιτητής που έφαγε στη λέσχη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΔΑ: Τα 5 τμήματα Μηχανικών που αναγνωρίζονται κι επίσημα ως Πολυτεχνικές Σχολές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Ιωαννίνων: Χρήματα για να αναβαθμιστούν οι φοιτητικές εστίες και η λέσχη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET