ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Έχεις τσεκάρει τις ανοικτές θέσεις πρακτικής άσκησης που έχει η Βίκος;

Να η ευκαιρία σου!

Neopolis Team

19 Ιανουαρίου, 2023

Τα έτη προχωράνε και από χαλαρός πρωτοετής, φτάνεις να αναζητάς πρακτική άσκηση. Όχι, δε θέλουμε να πάθεις υπαρξιακή κρίση, θέλουμε απλά να σε βοηθήσουμε στην επιλογή σου!

Σίγουρα έχεις τσεκάρει διάφορες ανοικτές θέσεις, αλλά έχεις πετύχει αυτές που προσφέρει η Βίκος; Η εταιρεία που μας… ξεδιψάει από μικρά παιδιά, μπορεί να γίνει αυτή που θα σε συστήσει στον κόσμο της εργασίας με βάση το αντικείμενο των σπουδών σου. Είτε είσαι προπτυχιακός είτε μεταπτυχιακός φοιτητής, η Βίκος Α.Ε σου προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσεις την, πολυπόθητη στην αγορά, εργασιακή εμπειρία σε διάφορους τομείς και δραστηριότητες του Ομίλου.

Οι ανοικτές θέσεις βρίσκονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Κόρινθο, ενώ η αίτηση γίνεται ΕΔΩ.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της:

Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε στα πλαίσια της συνεχούς συνεργασίας με τα περισσότερα πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, δίνει την ευκαιρία σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ μέσω του προγράμματος σπουδών τους, να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε διαφόρους τομείς και δραστηριότητες του Ομίλου, στις περιοχές Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Κορίνθου, με σκοπό τη στήριξη των νέων για την απόκτηση δεξιοτήτων και εργασιακής εμπειρίας μέσα σε ένα οργανωμένο, σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον. 

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Θεσσαλίας: Έπεσε παράθυρο εν ώρα μαθήματος και κατά τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΕΙ: 1 στους 5 φοιτητές παίρνει πτυχίο στην ώρα του με τους μισούς να μην αποφοιτούν καν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET