ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης για φοιτητές Νομικής στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Το Νοµικό Πρόσωπο ∆ηµοσίου ∆ικαίου µε την επωνυµία Ταµείο Παρακαταθηκών και ∆ανείων προσκαλεί όσες/ους ασκούµενες/ους δικηγόρους επιθυµούν να πραγµατοποιήσουν µέρος της άσκησής τους, διάρκειας 6 µηνών, (περίοδος Μαϊου – Νοεµβρίου 2017) να υποβάλουν την αίτησή τους από 3-4-2017 ως και την 18/4/2017. Επικουρικά, τους ήδη υπηρετούντες στο Τ.Π. & ∆ανείων ασκούµενους ∆ικηγόρους να υποβάλουν αίτηση […]

Default avatar

Guest Author

12 Απριλίου, 2017

Το Νοµικό Πρόσωπο ∆ηµοσίου ∆ικαίου µε την επωνυµία Ταµείο Παρακαταθηκών και ∆ανείων προσκαλεί όσες/ους ασκούµενες/ους δικηγόρους επιθυµούν να πραγµατοποιήσουν µέρος της άσκησής τους, διάρκειας 6 µηνών, (περίοδος Μαϊου – Νοεµβρίου 2017) να υποβάλουν την αίτησή τους από 3-4-2017 ως και την 18/4/2017.

Επικουρικά, τους ήδη υπηρετούντες στο Τ.Π. & ∆ανείων ασκούµενους ∆ικηγόρους να υποβάλουν αίτηση εξάµηνης παράτασης της άσκησής τους – εφόσον αυτή δεν θα ξεπερνά το προβλεπόµενο 18µηνο της άσκησης τους – η οποία θα ληφθεί υπόψη µόνο στην περίπτωση που εµφανισθεί µικρότερος αριθµός υποψηφίων από τις προβλεπόµενες θέσεις.

Οι θέσεις των ασκουµένων δικηγόρων που θα πραγµατοποιήσουν την άσκησή τους στην Κεντρική Υπηρεσία του Τ.Π. και ∆ανείων ορίζονται σε (10) δέκα, και οι θέσεις των ασκουµένων δικηγόρων που θα πραγµατοποιήσουν την άσκησή τους στα Καταστήµατα του Τ.Π. και ∆ανείων στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη σε δύο (2) δηλαδή από (1) µία σε κάθε Κατάστηµα.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET