ΕΛΛΑΔΑ

Θεσ/νίκη: Εξιτήριο για τον 23χρονο φοιτητή που ξυλοκοπήθηκε απ’ τον Ricta κι έναν φίλο του!

Πλέον, μένει να αποφασιστεί η ποινή των δύο κατηγορούμενων.

Neopolis Team

16 Φεβρουαρίου, 2024

Τα νέα για την κατάσταση του 23χρονου που δέχθηκε άγρια επίθεση ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου
από τον δημοφιλή τράπερ και έναν φίλο του, είναι θετικά. Τα χτυπήματα που του κατάφεραν προκάλεσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπου μάλιστα διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ, αλλά ευτυχώς δεν αποδείχθηκαν μοιραία.

Όπως έγινε γνωστό, ο 23χρονος πήρε εξιτήριο από το ΑΧΕΠΑ, παρ’ όλα αυτά υποβάλλεται συνεχώς σε επανελέγχους, ώστε να κριθεί ο τρόπος πλήρους αποκατάστασης της υγείας του.

Από εκεί και πέρα, και με τα νέα δεδομένα της κατάστασης της υγείας του θύματος, αναμένεται να αποφασιστεί η ποινή τού 25χρονου Ricta και του 22χρονου φίλο του. Ο πρώτος απολογήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ ο φίλος του απολογήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι άντρες αρνήθηκαν την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας, χωρίς όμως να πείσουν εισαγγελέα και ανακρίτρια. Ο Ricta συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι προηγήθηκε σχόλιο από την παρέα του 23χρονου, το οποίο εξέλαβε ως «ειρωνικό», ενώ παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον φοιτητή στο πρόσωπο. Πρόσθεσε επίσης ότι μετά την πτώση του φοιτητή με το κεφάλι στο έδαφος, του πρόσφεραν πρώτες βοήθειες.

«Εγώ σήκωσα ψηλά τα πόδια του και ο γνωστός μου πήγε να του φέρει νερό», φέρεται να σημείωσε, τονίζοντας: «δεν είχα πρόθεση να του προκαλέσω κακό», «δεν ήταν το δικό μου χτύπημα αυτό που προκάλεσε το αποτέλεσμα».

Η δήλωσή του ωστόσο που προκάλεσε τις περισσότερες αντιδράσεις, και την οποία μετέφερε ο δικηγόρος του σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει την εικόνα ενός ευαίσθητου και μετανιωμένου ανθρώπου για τον πελάτη του, είναι το: «Ας μπω φυλακή, το παιδί να γίνει καλά.». Και πλέον, με την εξέλιξη της υγείας του 23χρονου, όλα δείχνουν πως η «ευχή» του τράπερ θα πραγματοποιηθεί. 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET