ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

The Vegetarian Butcher: Η νέα χορτοφαγική πρόταση που θα κερδίσει τους meat lovers!

Η διατροφική επανάσταση έφτασε στην Ελλάδα και μας καλεί να αναθεωρήσουμε ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Neopolis Team

8 Νοεμβρίου, 2022

Το The Vegetarian Butcher, η νέα χορτοφαγική πρόταση, συστήνεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, με τέσσερα λαχταριστά προϊόντα, το Crispy Chic Burger, το Lucky Nuggets, το Legendary Burger και το Magic Mince! 

Τα νέα λαχταριστά πιάτα φυτικής προέλευσης του Τhe Vegetarian Butcher έφτασαν στην Ελλάδα και μας καλούν να δοκιμάσουμε τη γεύση του σήμερα! Ένα δώρο από τους λάτρεις του κρέατος για όλους όσους θέλουν να μειώσουν το κρέας από τη διατροφή τους, χωρίς όμως να στερηθούν τη μοναδική του γεύση και τη ζουμερή του υφή!

Το The Vegetarian Butcher δημιουργήθηκε από τον Jaap Korteweg, έναν 9ης γενιάς αγρότη που προσπάθησε να γίνει vegetarian, αλλά του έλειπε η γεύση και η υφή του παραδοσιακού κρέατος. Έτσι, σε συνεργασία με επιστήμονες και καταξιωμένους chef, δημιούργησε το «εναλλακτικό του κρέατος», διατηρώντας όλα τα διατροφικά του στοιχεία, όπως πρωτεΐνη, βιταμίνη Β12 και σίδηρο. Βρήκε, επομένως, τον τρόπο και έβγαλε τα ζώα από τη διατροφική αλυσίδα χωρίς να θυσιάσει τα πιστεύω του για ένα καλύτερο μέλλον.

Τα προϊόντα του The Vegetarian Butcher έχουν τοποθετηθεί σε επιλεγμένα σημεία μαζικής εστίασης και ξενοδοχεία, καθώς και στις καταψύξεις των Supermarkets.

Ο ανατρεπτικός κόσμος του The Vegetarian Butcher, συνδυάζει την παραδοσιακή γεύση με την καινοτομία του σήμερα, διατηρώντας τις διατροφικές μας συνήθειες, για έναν κόσμο όπου δε χρειάζεται να θυσιάσεις τίποτα! 

Ανακάλυψε περισσότερα για τα νέα προϊόντα The Vegetarian Butcher αλλά και λαχταριστές συνταγές στο https://www.thevegetarianbutcher.gr/ .

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET