Είναι viral

Αν σου λείπει μια αγκαλιά τα βράδια, το ‘The Hug Sleep’ είναι η κουβέρτα που χρειάζεσαι!

Forever alone, όχι πια!

Δήμητρα Πραντάλου

17 Νοεμβρίου, 2020

Αν στo δεύτερo lockdown, αυτό που σου λείπει περισσότερο είναι μια αγκαλίτσα τρυφερή και χουχουλιάρικη και νιώθεις forever alone, σου έχουμε τη λύση στο πρόβλημά σου. Το internet δε θα μας απογοητεύσει ποτέ για τα υπέροχα πράγματα που μπορούμε να ανακαλύψουμε, ειδικά τώρα που έχουμε μπόλικο χρόνο στο σπίτι.

Ένα από αυτά είναι και το ‘The Hug Sleep‘, που το θεωρώ όχι απλά ευφάνταστο, αλλά είμαι στο τσακ να το παραγγείλω. Πρόκειται για την ιδέα ενός ζευγαριού, του Matt Mundt και της Angie Kupper, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα με τον ύπνο κι έτσι εμπνεύστηκαν τη συγκεκριμένη κουβέρτα που σου χαρίζει την αγκαλιά που ζητάς τα δύσκολα βράδια. Όχι μόνο αυτά του lockdown, αλλά και γενικότερα.

Η ιδέα προέκυψε μετά από την πολλή ζήτηση που παρατηρήθηκε στην αγορά με τις βαριές κουβέρτες, ξέρεις αυτές που κουκουλώνεσαι και νιώθεις αυτό το αίσθημα της ασφάλειας (χωρίς λόγο), καθώς καταπώς φαίνεται όντως βοηθούν στην χαλάρωση και χαρίζουν παρηγοριά. Το πατ-πατ στην πλατούλα το λεγόμενο.

Οπότε η σκέψη ήταν να δημιουργηθεί κάτι πιο ελαφρύ που πλένεται εύκολα, αγκαλιάζει ολόκληρο το σώμα και έχει την ίδια αίσθηση με τις βαριές κουβέρτες, και κάπως έτσι ήρθε το ‘The Hug Sleep’.

Στο μεταξύ, έχει την πολυτέλεια να βγάζεις και το ποδαράκι έξω, για να ρυθμίζεις τη θερμοκρασία στο σώμα σου.

 

Η κουβέρτα-αγκαλιά έχει ήδη πείσει πολύ κόσμο, αφού οι πωλήσεις της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, με τον Mark Cuban που επένδυσε σ’ αυτήν την ιδέα, να δηλώνει:

Οι πωλήσεις πήγαν πολύ καλύτερα από ό,τι φανταζόμουν. Δεν έχω ξαναδεί κάτι να συμβαίνει τόσο γρήγορα. Έχουμε διανομείς σε όλον τον κόσμο, κάτι που δεν είχα προβλέψει πως μπορεί να συμβεί.

Εμείς ψηθήκαμε άσχημα πάντως!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET