ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

The Comic Con 2017 | Το απόλυτο φεστιβάλ που κανένας λάτρης των comics δεν πρέπει να χάσει!

Σου αρέσει να διαβάζεις κόμικς με τις ώρες; Να σχεδιάζεις τους δικούς σου χαρακτήρες; Να κάνεις cosplay; Θέλεις να γνωρίσεις από κοντά καταξιωμένους σχεδιαστές και να θαυμάσεις τα έργα τους; Τότε το The Comic Con (Thessaloniki Comic Convention) είναι αυτό που χρειάζεσαι. Για 3η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη το Comic Con, ένα φεστιβάλ που έχει […]

Default avatar

Guest Author

4 Μαΐου, 2017

Σου αρέσει να διαβάζεις κόμικς με τις ώρες; Να σχεδιάζεις τους δικούς σου χαρακτήρες; Να κάνεις cosplay; Θέλεις να γνωρίσεις από κοντά καταξιωμένους σχεδιαστές και να θαυμάσεις τα έργα τους;

Τότε το The Comic Con (Thessaloniki Comic Convention) είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη το Comic Con, ένα φεστιβάλ που έχει ως στόχο να ενώσει όλους τους θαυμαστές των κόμικς και να τους βοηθήσει να εκφράσουν την αγάπη τους για αυτό το είδος τέχνης. Στο χώρο της εκδήλωσης θα συναντήσουν έναν τεράστιο όγκο προϊόντων, από κόμικς, αφίσες, σκίτσα, μέχρι και φιγούρες ηρώων. Πέρα από αυτό όμως, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους καλλιτέχνες να σχεδιάζουν μπροστά στα μάτια τους εκείνη την στιγμή και γιατί όχι; Να έρθουν ντυμένοι όπως ο αγαπημένος τους χαρακτήρας.

Από το φεστιβάλ δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά τα anime, καθώς θα υπάρξει ιδιαίτερο αφιέρωμα σε αυτά.

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει τρεις ημέρες, από την Παρασκευή 5 Μαΐου μέχρι το Σάββατο 7 Μαΐου. Μερικά από όσα θα λάβουν χώρα εκεί είναι «μονομαχίες» μεταξύ σχεδιαστών, σύντομα μαθήματα σχεδίασης, παρέλαση cosplay, αλλά και συζητήσεις με γνωστούς καλλιτέχνες. Εκεί θα βρίσκονται επίσης πάνω από 80 Έλληνες σχεδιαστές, πρόθυμοι να παρουσιάσουν τα έργα τους και να μιλήσουν με το κοινό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και το κόστος των εισιτηρίων είναι 6€ για τη μία ημέρα και 10€ για τις τρεις ημέρες. Τα εισιτήρια πωλούνται στην είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα: www.thecomiccon.gr

 

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μιας που το ανέφερε η Συνατσάκη, τι είναι τελικά το βιολογικό και το κοινωνικό φύλο;

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο 23χρονος Στάθης Ηλιάκης έγινε δεκτός στο MIT και ταξιδεύει Αμερική για τα όνειρά του!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET