Τιβί

The Bachelor 2: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής, ενώ έχει πέσει πρόταση στον Παναγιώτη Πέτσα!

Το ‘χει το… όνομα!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

29 Δεκεμβρίου, 2020

Το Bachelor έριξε αυλαία πριν λίγες ημέρες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ησυχάσουμε για πολύ από αυτό. Ο Παναγιώτης μπορεί να βρήκε τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Νικόλ, υπάρχουν όμως πολλοί ακόμη εκεί έξω που αναζητούν την ιδανική σύντροφο και ο Alpha θέλει να κάνει και το δικό τους έργο πιο εύκολο, επιστρέφοντας με το Bachelor 2.

Δε θα κρύψουμε τη μικρή μας απογοήτευση όσον αφορά τον τίτλο, καθώς πιστεύαμε ότι η δεύτερη σεζόν θα ονομάζεται Bachelorette και θα έχει γυναίκα πρωταγωνίστρια και άντρες στη θέση των επίδοξων μνηστήρων. Ωστόσο, μάλλον η εκδοχή του ριάλιτι που γνωρίσαμε ήταν αρκετά επιτυχημένη και δε θέλησαν να το διακινδυνεύσουν.

Έτσι, κυκλοφόρησε ήδη το τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο, όπου καλούν όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή.

Σε περίπτωση που ψηθήκατε ήδη για νέο γύρο, να διευκρινίσουμε κάπου εδώ πως όλα αυτά θα τα παρακολουθήσουμε από το επόμενο φθινόπωρο, μιας και τώρα στη θέση του θα παίξει «Η Μάχη των Ζευγαριών». Για να δούμε τι θα δούμε κι εκεί…  

Όσον αφορά τον εργένη που θα διεκδικούν από το επόμενο Σεπτέμβρη 20 κοπέλες, δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο ακόμα, αλλά στα υποψήφια ονόματα παίζει κι αυτό του Παναγιώτη Πέτσα.

Ναι, ο πρώην παίκτης του GNTM 3, που είχε κάνει κι ένα πέρασμα από το X-Factor, υπάρχει μια πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του στα ριάλιτι, κάνοντας τον μπάτσελορ αυτή τη φορά. Αυτό εξαρτάται από τον ίδιο, καθώς απ’ ό,τι λέγεται, πρόταση του έχει γίνει και αναμένεται να δούμε και την απάντησή του.

Μέχρι στιγμής πάντως, η μόνη σχέση του με το παιχνίδι – αν μπορούμε να τη θεωρήσουμε σχέση – είναι η φωτογράφισή του με την Μαρίνα Λικμέτα, που αν θυμάστε, έφυγε οικειοθελώς από το ριάλιτι.

Ομολογουμένως, δεν τη βλέπαμε καθόλου να έρχεται την παραπάνω συνεργασία, αλλά ούτε τα κοινά Χριστούγεννα του γύπα με την Εριέττα και τη Σία φανταζόμασταν να δούμε, αλλά να που τελικά οι παίκτες των ριάλιτι έχουν παραπάνω κοινά απ’ ό,τι πιστεύαμε.

Μήπως είναι κι αυτός στη λίστα με τους πιθανούς επόμενους εργένηδες; 

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET