Μουσική

Η Κατερίνα Στικούδη «όπλισε» κι έκανε τη δήλωση της χρονιάς για το «Ενθάδε Κείται»!

Το νέο τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Οι στίχοι του «Ενθάδε Κείται» που είχαν στόχο τους επικριτές της τραγουδίστριας αλλά και το βίντεο κλιπ με εκείνη μέσα σε φέρετρο, σχολιάστηκαν από πολλούς και όχι με τα καλύτερα λόγια. Η ίδια φυσικά, δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε όλο αυτό, […]

Neopolis Team

31 Ιανουαρίου, 2018

Το νέο τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Οι στίχοι του «Ενθάδε Κείται» που είχαν στόχο τους επικριτές της τραγουδίστριας αλλά και το βίντεο κλιπ με εκείνη μέσα σε φέρετρο, σχολιάστηκαν από πολλούς και όχι με τα καλύτερα λόγια.

Η ίδια φυσικά, δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε όλο αυτό, δίνοντας την δική της απάντηση. Τόνισε λοιπόν ότι το βίντεο κλιπ είναι μία μορφή… τέχνης και πιο συγκεκριμένα:

«Ξέραμε ότι θα συζητιόταν όλο αυτό, αλλά δεν το περίμενα τόσο πολύ. Ένας ηθοποιός που κάνει κάτι αντίστοιχο σε μια ταινία δεν πάει καλά; Είναι ένας ρόλος. Είναι κάποια μηνύματα που θέλαμε να στείλουμε μέσα από αυτό. Είναι τέχνη. Πήραμε και καλά σχόλια. Υπήρχαν και αυτοί που πραγματικά ταυτίστηκαν. Δεν είναι ωραίο πράγμα να σου λένε τι να κάνεις, δεν είναι ωραίο πράγμα να σε καταριούνται».

Όσον αφορά την ομοιότητα που της καταλόγισαν με το βίντεο κλιπ της Taylor Swift, η ίδια εξήγησε:

«Ήμουν άτυχη γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό σχεδιάζαμε να βγει στις 26 του Γενάρη τόσο το τραγούδι όσο και το κλιπ και η Taylor Swift έκανε κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν έχει να κάνει με αντιγραφή».

Να σημειωθεί ότι το «Ενθάδε Κείται» κατάφερε να γίνει Νο1 στα trends του Youtube, επιτυχία που πρώτη φορά βιώνει η Κατερίνα Στικούδη και κάπως έτσι επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι «το διαφορετικό αρέσει περισσότερο».

 

FUN ZONE

FOODIES

5 πανεύκολα και λαχταριστά γλυκά στην κούπα, για τις στιγμές που σε χτυπάει η λιγούρα!

Τιβί

Survivor: «Στην αγάπη δεν υπάρχουν όρια» είπε η Καρολίνα και το Twitter τα πήρε άσχημα!

BINGE WATCHING

Το Netflix δεν αστειεύεται και φέρνει αύξηση τιμής για όσους μοιράζονται κωδικούς!

Τιβί

O Μάριος Πρίαμος έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία θα μπει στο Survivor!

Μουσική

O ΛΕΞ πάει Λονδίνο για συναυλία και φέρνει κι εκεί το sold out!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET