ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Τεστ αντισωμάτων, rapid test και όλες οι εξετάσεις για τον κορωνοϊό

Με τον κορωνοϊό να έχει μπει για τα καλά στη ζωή όλων μας, οφείλουμε να είμαστε έγκυρα ενημερωμένοι για κάθε τι που τον αφορά.

Neopolis Team

10 Νοεμβρίου, 2021

Με τον κορωνοϊό να έχει μπει για τα καλά στη ζωή όλων μας, οφείλουμε να είμαστε έγκυρα ενημερωμένοι για κάθε τι που τον αφορά.

Στο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΒΙΟΤΥΠΟΣ θα μπορέσεις να πάρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις εξετάσεις που διενεργούνται σχετικά με τον νέο ιό.

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το τεστ αντισωμάτων κορωνοϊού

Σκοπός ενός τεστ αντισωμάτων κορωνοϊού είναι η ανίχνευση των αντισωμάτων του ιού που έχουν αναπτυχθεί στον οργανισμό. Μέσω της συγκεκριμένης εξέτασης μπορεί να ανευρεθεί πρόσφατη λοίμωξη, συμπτωματική ή μη, καθώς και το αν είναι επιτυχής ο εμβολιασμός.

Ο έλεγχος των αντισωμάτων γίνεται με μία απλή αιμοληψία σε ειδικά διαμορφωμένο covid room, εκτός των κύριων χώρων των διαγνωστικών κέντρων. 

Μπορείς να βρεις έναν από τους ειδικούς αυτούς χώρους στις εξής περιοχές: Αιγάλεω, Γαλάτσι, Κηφισιά, Μελίσσια, Χαλάνδρι, Χολαργός. Στην περίπτωση που η μετάβαση στο διαγνωστικό κέντρο δεν είναι εφικτή, ο έλεγχος μπορεί να γίνει κατ’ οίκον, εφόσον φυσικά δεν υπάρχουν συνθήκες καραντίνας σε αυτό.

Το κόστος του τεστ αντισωμάτων ανέρχεται στα 45€.

Γρήγορη και με ασφάλεια ανίχνευση του κορωνοϊού

Μπορεί πολλοί να έχουν ήδη εμβολιαστεί ή να έχουν προγραμματίσει τον εμβολιασμό τους, ωστόσο ο κορωνοϊός και οι μεταλλάξεις του είναι ακόμα στην καθημερινότητά μας.

Το τεστ αντιγόνου, γνωστότερο ως ΄΄rapid test΄΄, πραγματοποιείται κατά κόρον για την ταχεία ανίχνευση του αντιγόνου του ιού μέσω της μεθόδου της ανοσοχρωματογραφίας, μιας και δίνει αποτελέσματα σε περίπου 30 λεπτά.

Το rapid test λόγω της ταχύτητας των αποτελεσμάτων και φυσικά λόγω του χαμηλότερου κόστους, έναντι του μοριακού τεστ, είναι το πρώτο βήμα σε περίπτωση επαφής με θετικό κρούσμα ή εμφάνισης συμπτωμάτων που θα μπορούσαν να προκαλούνται από τον κορωνοϊό.

Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, που αναφέρθηκαν προηγουμένως, είναι διαθέσιμοι για να σε εξυπηρετήσουν με απόλυτη ασφάλεια για κάθε εξέταση, που σχετίζεται με τον κορωνοϊό.τ

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET