ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τεστ αντισωμάτων Covid-19 θα μπορούν να κάνουν οι φοιτητές του ΕΜΠ στις 2 και 3 Νοεμβρίου!

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να δηλώσεις ενδιαφέρον!

Neopolis Team

26 Οκτωβρίου, 2020

Δε θα σας ρωτήσουμε καν αν δηλώνετε τέρμα μπουχτισμένοι και κουρασμένοι από αυτήν την κατάσταση, γιατί η απάντηση είναι δεδομένη. Θέλουμε πια να βγούμε έξω ανέμελοι, να πάψουμε να κουβαλάμε μάσκες κι αντισηπτικά σε κάθε μας έξοδο και να ζήσουμε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι που δεν κάνουν δεύτερες σκέψεις προτού απλώσουν οπουδήποτε το χέρι τους.

Θέλουμε να φωνάξουμε με την ψυχή μας ένα «Κορωνοϊέ, άδειασέ μας τη γωνιά!»

Ωστόσο, όλοι ξέρουμε ότι ακόμα και να ξελαρυγγιαστούμε, η κατάσταση αυτή δε θα μας αφήσει να ησυχάσουμε τόσο γρήγορα. Αντιθέτως, τον τελευταίο καιρό βρισκόμαστε στα βαθιά και μαθαίνουμε από ειδικούς ότι τα χειρότερα είναι μπροστά, ιδιαίτερα αν δεν προσέξουμε περισσότερο.

Όλο μας το φθινόπωρο είναι στραμμένο σε αυτό το θέμα και το ίδιο ισχύει για τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια, που σε αντίθεση με άλλες χρονιές, δεν έχουν τόσο έγνοια τον πρώτο καιρό μαθημάτων και το καλωσόρισμα του «νέου αίματος», αλλά πώς θα τα βγάλουν πέρα με αυτές τις συνθήκες.

Τα Πανεπιστήμια συγκεκριμένα, ασχολούνται συνεχώς με το ζήτημα της πανδημίας και προσπαθούν μέσα από έρευνες να δώσουν μια εικόνα για το τι επικρατεί.

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν, το ΕΜΠ έχει προγραμματίσει σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη διεξαγωγή τεστ αντισωμάτων Covid-19.

Πρόκειται για μια ενέργεια που θα λάβει χώρα στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, τις ημέρες Δευτέρα και Τρίτη 2-3/11/2020, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, ο επιδιωκόμενος αριθμός εθελοντικά συμμετεχόντων ατόμων από το ΕΜΠ είναι γύρω στους 400. Είναι μια καλή ευκαιρία πάντως, να μάθετε αν έχετε νοσήσει από τον κορωνοϊό και αν μπορείτε να κινείστε λίγο πιο ελεύθερα έχοντας αποκτήσει αντισώματα. 

Για να συμμετάσχετε, πρέπει να μπείτε ΕΔΩ και να δηλώσετε ενδιαφέρον. Η υποβολή λήγει στις 28/10/2020.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Χρυσοί δύο φοιτητές του ΕΚΠΑ στον σημαντικότερο Μαθηματικό διαγωνισμό του κόσμου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET