ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τέμπη: Καταλήψεις και φοιτητικά συλλαλητήρια αύριο 26/2 – Το μεγάλο ραντεβού το Σάββατο 28/2!

Τρία χρόνια μετά και το μήνυμα είναι ένα: Δεν ξεχνάμε!

Neopolis Team

25 Φεβρουαρίου, 2026

Όσο πλησιάζει η 28η Φεβρουαρίου, το αναπάντητο «γιατί» πλανάται ακόμα πιο έντονα στον αέρα.

Τρία χρόνια πριν, 57 ψυχές έφυγαν με τον πιο τραγικό τρόπο και ακόμα – 36 μήνες μετά – η απόδοση δικαιοσύνης παραμένει το μεγάλο ζητούμενο. Η οργή δεν έχει κοπάσει, ούτε η μνήμη έχει εξασθενήσει. Αντίθετα, όσο πλησιάζει η έναρξη της μεγάλης δίκης στις 23 Μαρτίου, το αίτημα για «φως στο σκοτάδι» γίνεται όλο και πιο επιτακτικό.

Με σύνθημα «Δεν ξεχνάμε – Δεν συγχωρούμε – Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας», η Ελλάδα ξαναβγαίνει στους δρόμους αυτές τις ημέρες. Δεν είναι απλώς μια επέτειος· είναι μια κραυγή ενάντια στην αγανάκτηση. Η κορύφωση των κινητοποιήσεων έρχεται το Σάββατο 28 Φλεβάρη, με το μεγάλο κεντρικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, εκεί όπου η φωνή των συγγενών, των φοιτητών και όλης της κοινωνίας θα γίνει ένα.

Πρώτοι στον αγώνα, οι άνθρωποι που έχασαν τα πάντα εκείνο το βράδυ. Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών απευθύνει έναν συγκλονιστικό κάλεσμα, υπενθυμίζοντάς μας ότι δεν ήταν «κακιά στιγμή».

Το κάλεσμα του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 🕊️

«Στις 28 Φεβρουαρίου 2026 συμπληρώνονται 3 χρόνια από το Έγκλημα στα Τέμπη που μας στέρησε τους αγαπημένους μας. Λιγότερο από ένα μήνα μετά, στις 23 Μαρτίου 2026, ξεκινάει η κύρια δίκη.

Όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών κάνει μεγάλη προσπάθεια να αναδείξει τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν στο Έγκλημα και όλους τους ενόχους, όσο ψηλά και αν βρίσκονται!

Τα Τέμπη δεν ήταν μια κακιά στιγμή. Ήταν έκφραση μιας απάνθρωπης πολιτικής που μπροστά στην ανταποδοτικότητα και το κέρδος δεν λογαριάζει ούτε την ανθρώπινη ζωή, που γεννά και συγκαλύπτει εγκλήματα.

Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στις μεγάλες συγκεντρώσεις μαζί με τα Εργατικά Κέντρα και τα Σωματεία Εργαζομένων, τους Φοιτητικούς Συλλόγους, τους μαζικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Για να δυναμώσει η φωνή μας ακόμα περισσότερο,

Για να δυναμώσει ο αγώνας μας για την πραγματική δικαίωση,

Για να μην υπάρξουν άλλα Τέμπη!

Όλες/ Όλοι,

  • στην Αθήνα στις 12 μμ στο Σύνταγμα
  • στη Θεσσαλονίκη στις 12μμ στο Άγαλμα Βενιζέλου
  • και σε όλη την Ελλάδα

Σύλλογος Συγγενών θυμάτων Τεμπών»

Η νέα γενιά παίρνει τη σκυτάλη: Καταλήψεις στα πανεπιστήμια και συλλαλητήρια από αύριο 26/2 📢

Μαθητές και φοιτητές σε όλη τη χώρα δίνουν το δικό τους ραντεβού, κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν συμβιβάζονται με την ατιμωρησία.

Στο επίκεντρο βρίσκονται οι προτάσεις για διήμερες καταλήψεις σχολείων στις 26 & 27 Φεβρουαρίου, καθώς και η συμμετοχή σε συλλαλητήρια σε Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις.

Στο πλευρό των μαθητών δηλώνουν ότι βρίσκονται και φοιτητικοί σύλλογοι, καθώς και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), το οποίο καλεί σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Ήδη, περισσότεροι από 20 φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας έχουν λάβει αποφάσεις συμμετοχής:

➡️ Στο συλλαλητήριο της 26ης Φεβρουαρίου στα Προπύλαια

➡️ Στη συγκέντρωση της 28ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα

Ειδικότερα, οι σύλλογοι που μέχρι στιγμής έχουν πάρει απόφαση στην Αττική είναι:

  • Φιλοσοφικής,
  • Δασκάλων,
  • Νηπιαγωγών,
  • Οδοντιατρικής,
  • Κοινωνιολογίας,
  • Μαθηματικού,
  • Γεωλογικού,
  • Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών και ΙΦΕ του ΕΚΠΑ,
  • ΑΣΟΕΕ,
  • ΑΣΚΤ,
  • Σχολής Μηχανικών,
  • Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας,
  • Σχολής Επιστημών Τροφίμων και Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού ΠαΔΑ,
  • Χημικών Μηχανικών,
  • Μεταλλειολόγων και Τοπογράφων ΕΜΠ,
  • καθώς και οι σύλλογοι οικοτρόφων Νέων Φοιτητικών Εστιών ΕΜΠ, Φοιτητικής Εστίας Πανεπιστημίου Αθηνών και Φοιτητικής Εστίας Αθηνών.
  • Πέρα από την επέτειο: Τι διεκδικούν οι μαθητές

Όσον αφορά τις αυριανές δράσεις στην Αθήνα (26 Φεβρουαρίου), οι σχολές κλείνουν και οι φοιτητές δίνουν ραντεβού στα Προπύλαια (12:00), κάνοντας «ζέσταμα» για τη μεγάλη παλλαϊκή συγκέντρωση του Σαββάτου, 28/2.

Αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι διοργανώνουν επίσης μεγάλο φοιτητικό – μαθητικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 26/2 στις 12 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου, ενώ στο ίδιο κλίμα θα κινηθούν και άλλες πόλεις, όπως η Πάτρα (11 π.μ., πλατεία Γεωργίου) και η Καλαμάτα (12 π.μ., κεντρική πλατεία).

Τα αυριανά μαθητικά και φοιτητικά συλλαλητήρια:

  • Αθήνα, 12 μ., Προπύλαια
  • Θεσσαλονίκη, 12 μ., Αγαλμα Βενιζέλου
  • Αγρίνιο, 11 π.μ., κεντρική πλατεία
  • Αλεξανδρούπολη, 1 μ.μ., δημαρχείο
  • Αλμυρό, 11 π.μ., κεντρική πλατεία
  • Αρτα, 11 π.μ., πλατεία Κιλκίς
  • Βέροια, 10.30 π.μ., πλατεία Δημαρχείου
  • Βόλος, 12 μ., Θόλος Πανεπιστημίου
  • Γιάννενα, 12 μ., Εργατικό Κέντρο
  • Γιαννιτσά, 10.30 π.μ., πλατεία ΕΠΟΝ
  • Δράμα, 11 π.μ., κεντρική πλατεία
  • Ελασσόνα, 12 μ., κεντρική πλατεία
  • Ζαγορά, 11 π.μ., πλατεία Αγίας Κυριακής
  • Ηράκλειο, 10.30 π.μ., πλατεία Ελευθερίας
  • Καβάλα, 12 μ., πλατεία Καπνεργάτη
  • Καλαμάτα, 12 μ., κεντρική πλατεία
  • Καρδίτσα, 12 μ., κεντρική πλατεία
  • Κατερίνη, 11 π.μ., πλατεία Ελευθερίας
  • Κέρκυρα, 11 π.μ., Ανουντσιάτα
  • Κοζάνη, 12 μ., κεντρική πλατεία (ρολόι)
  • Κομοτηνή, 1 μ.μ., κεντρική πλατεία
  • Λάρισα, 12 μ., κεντρική πλατεία
  • Μυτιλήνη, 12 μ., κεντρικά Λύκεια
  • Νάουσα, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία
  • Ναύπλιο, 11 π.μ., πλατεία Δημαρχείου
  • Ξάνθη, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία
  • Ορεστιάδα, 1 μ.μ., κεντρική πλατεία
  • Παλαμάς, 12 μ., κεντρική πλατεία
  • Πάτρα, 11 π.μ., πλατεία Γεωργίου
  • Ρέθυμνο, 11 π.μ., δημαρχείο
  • Ρόδος, 11 π.μ., Καμάρες Πανεπιστημίου
  • Σάμο, 12 μ., πλατεία Καρλοβάσου
  • Σέρρες, 12 μ., πλατεία Ελευθερίας
  • Σπάρτη, 12 μ., κεντρική πλατεία
  • Τρίκαλα, 12 μ., πλατεία Ρήγα Φεραίου
  • Τρίπολη, 12 μ., πλατεία Πετρινού
  • Τύρναβος, 12 μ., κεντρική πλατεία
  • Φλώρινα, 12 μ., πλατεία Μόδη
  • Χανιά, 10 π.μ., πλατεία Δημοτικής Αγοράς
  • Χίος, 12 μ., πλατεία Βουνακίου

Η ανακοίνωση των φοιτητών

Στις 28 Φλεβάρη συμπληρώνονται 3 χρόνια από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας και συγκλόνισε όλο το λαό μας, ενώ λίγες μέρες μετά, στις 23 Μάρτη είναι προγραμματισμένη η έναρξη της δίκης.

3 χρόνια μετά, η νέα γενιά δε συγχωρεί! Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ως φυσιολογικό, ως κανονικότητα στον 21ο αιώνα, δύο τρένα να κινούνται αντίθετα στις ίδιες ράγες. Δε δεχόμαστε η ίδια μας η ζωή, η ασφάλεια μας, η υγεία μας, να γίνεται θυσία στον βωμό των κερδών! Δεν ανεχόμαστε την προσπάθεια συγκάλυψης των αιτιών και των πραγματικών υπευθύνων.

Είναι τεράστιες οι ευθύνες του κράτους, της κυβέρνησης της ΝΔ και όλων των προηγούμενων, που διαχρονικά τεμάχισαν, ιδιωτικοποίησαν, υποστελέχωσαν τον σιδηρόδρομο σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ίδιο και οι ευθύνες της Hellenic Train όπως και όλων των εταιριών που ρήμαξαν το σιδηρόδρομο, των εργολάβων που κερδοφορούν εις βάρος της ασφάλειάς μας.

Πραγματικά δίκαιο σήμερα δεν είναι να ζούμε με το φόβο να ζήσουμε νέα Τέμπη, επειδή η ασφάλεια μας λογίζεται ως κόστος, αλλά να παλέψουμε για να ανατραπεί αυτή η πολιτική που διαπράττει καθημερινά εγκλήματα στο βωμό του κέρδους! Μόνο σε σύγκρουση με αυτή την πολιτική μπορεί να έρθει η πραγματική δικαίωση! Άλλωστε, η «δικαιοσύνη» τους και οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι που επισφράγισαν την λειτουργία του σιδηρόδρομου με αυτούς τους άθλιους όρους και έδιναν άδεια κυκλοφορίας στα βαγόνια του θανάτου!

3 χρόνια τώρα η οργή μας φουντώνει! Γιατί συνεχίζεται η πολιτική που γεννά Τέμπη στην Ελλάδα και σε όλη την ΕΕ. Αυτό επιβεβαιώνει η κατάσταση στο σιδηρόδρομο που παραμένει ίδια. Το επιβεβαιώνει το πρόσφατο εργοδοτικό έγκλημα στο εργοστάσιο της Βιολάντα με 5 νεκρές εργάτριες για τα κέρδη του βιομήχανου. Οι 201 νεκροί εργάτες σε εργοδοτικά εγκλήματα το 2025. Το πρόσφατο blackout στις αερομεταφορές λόγω παλαιότητας των συστημάτων. Η πρόσφατη πυρκαγιά στα καζάνια του Περάματος που παραλίγο να τινάξει όλη την περιοχή στον αέρα. Η πλημμύρα στην Αττική με την πρώτη βροχή που στοίχισε τη ζωή σε μία γυναίκα μέσα στο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας, επειδή τα αντιπλημμυρικά έργα είναι κόστος και δεν είναι επιλέξιμα. Ταυτόχρονα, διατηρείται η άθλια κατάσταση των τραγικών ελλείψεων στα δημόσια νοσοκομεία. Όλα αυτά συμβαίνουν το 2026, στην εποχή του AI, της μεγάλης τεχνολογικής προόδου που όμως αξιοποιείται μόνο για να πολλαπλασιάζονται τα κέρδη των λίγων.

Αυτή την πολιτική συναντάμε ως εμπόδιο ακόμα και στην προσπάθεια μας να σπουδάσουμε. Είναι η πολιτική που οδηγεί στην υποβάθμιση των υποδομών των σχολών και των εστιών που είναι επικίνδυνες χωρίς καμία αντιπλημμυρική, αντισεισμική, αντιπυρική προστασία. Η πολιτική της εμπορευματοποίησης των σπουδών που υποβαθμίζει τα πτυχία μας, όπως των «καθηγητικών» σχολών με την απόσπαση της παιδαγωγικής επάρκειας που επιχειρεί τώρα η κυβέρνηση, όπως ο ταξικός και άδικος νόμος των διαγραφών. Η πολιτική που δίνει δισεκατομμύρια για την πολεμική οικονομία, την έρευνα για τον πόλεμο, για το ΝΑΤΟ στα Πανεπιστήμια μας, ενώ την ίδια ώρα η υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση των σχολών «χτυπάει κόκκινο» όπως παραδέχθηκε πρόσφατα μέχρι και η Σύνοδος των Πρυτάνεων.

Τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο χτύπημα στις σπουδές μας! Ετοιμάζει την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος, που θα απελευθερώσει πλήρως την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, θα οδηγήσει σε απόλυτη υποβάθμιση των πτυχίων μας, σε δίδακτρα ακόμα και στα προπτυχιακά και γενίκευση – αύξηση τους στα μεταπτυχιακά, ενίσχυση της εμπορευματοποίησης της φοιτητικής μέριμνας, της επιχειρηματικής δράσης. Τα σχέδια της κυβέρνησης μπορούν να πεταχτούν στα σκουπίδια με το μαζικό και οργανωμένο αγώνα μας! Όπως το σκέφτηκαν έτσι να το ξεχάσουν. Δε θα επιτρέψουμε να μπει ταφόπλακα στις σπουδές μας!

Αυτή η πολιτική, που υλοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ, πατάει πάνω στους νόμους των προηγούμενων και βρίσκει συμμάχους στη βολική αντιπολίτευση, σε παλιούς και νέους υποτιθέμενους σωτήρες.

Τώρα είναι η ώρα, όλοι μαζί να δυναμώσουμε τον αγώνα για να ανατραπούν οι ματωμένες ράγες του κέρδους που συγκρούονται με τα δικαιώματα και τις ζωές μας. Για να φτάσει το «μαχαίρι των ευθυνών μέχρι το κόκκαλο» και να τιμωρηθούν όλοι οι ποινικά και πολιτικά υπεύθυνοι για το έγκλημα στα Τέμπη όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Για να βρουν και οι συγγενείς των θυμάτων το δίκιο τους. Για να έχουμε σύγχρονες, αποκλειστικά δημόσιες και ασφαλείς μεταφορές. Για υγεία και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς. Για να ανατραπεί το αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο, τα εξαντλητικά 13ωρα. Για αυξήσεις στους μισθούς και μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας.

Ο μεγαλειώδης αγώνας των αγροτών απέδειξε ξανά, ότι μόνο με τον αγώνα μας σπάει ο τσαμπουκάς της κυβέρνησης. Μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε όσα μας αξίζουν. Ενωμένοι εργάτες – αγρότες – φοιτητές – μαθητές μπορούμε να τα καταφέρουμε σε σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική!

Για αυτό διοργανώνουμε μεγάλο φοιτητικό – μαθητικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 26 Φλεβάρη στις 12:00 στα Προπύλαια. Προετοιμάζουμε καταλήψεις στις σχολές μας για εκείνη τη μέρα. Πανεπιστήμια και σχολεία να μείνουν κλειστά και το μάθημα να δοθεί στο δρόμο.

Συμμετέχουμε στο μεγάλο, παλλαϊκό συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα εργατικά σωματεία, το Σάββατο 28 Φλεβάρη στις 12:00 στο Σύνταγμα, τη μέρα που συμπληρώνονται 3 χρόνια από το έγκλημα!

Πραγματοποιούμε Γενικές Συνελεύσεις των Φοιτητικών μας Συλλόγων και συνελεύσεις στα έτη για να οργανώσουμε τη συμμετοχή μας στα συλλαλητήρια και να συζητήσουμε το σχέδιο δράσης μας.

Διεκδικούμε:

  • Να αποδοθούν όλες οι ποινικές και πολιτικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών, σε όλους τους ενόχους, όσο ψηλά και αν είναι: Κράτος, κυβερνήσεις, υπουργοί και εταιρεία.
  • Να μην υπάρξουν άλλα Τέμπη, άλλα εγκλήματα, επειδή υπολογίζουν τη ζωή και την ασφάλειά μας ως κόστος.
  • Μέτρα στήριξης των οικογενειών μας ενάντια στην ακρίβεια.
  • Όχι στην αναθεώρηση του Άρθρου 16 του Συντάγματος.
  • Ουσιαστική αναβάθμιση των σπουδών μας. Γενναία αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τις ανάγκες μας, για ενίσχυση της δωρεάν φοιτητικής μέριμνας, αναβάθμιση των υποδομών των σχολών, των εστιών.
  • Καμία σκέψη για απόσπαση της παιδαγωγικής επάρκειας από τα πτυχία των «καθηγητικών» σχολών.
  • Να καταργηθεί ο απαράδεκτος νόμος των διαγραφών. Οι φοιτητές ζητάμε στήριξη ενάντια στα εμπόδια που συναντάμε για να σπουδάσουμε.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Κανένα δρομολόγιο Hellenic Train το Σάββατο 28/2 🚆

Tην ημέρα των μεγάλων κινητοποιήσεων, 28 Φεβρουαρίου, τα πλοία και τα τρένα δε θα πραγματοποιήσουν δρομόλογια.

Αναλυτικότερα, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» καλούν τους ναυτεργάτες να περιφρουρήσουν την απεργία και να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια, τονίζοντας ότι η «κοιλάδα των Τεμπών» απλώνεται παντού όπου κυριαρχεί η πολιτική του κέρδους.

Η Hellenic Train από την πλευρά της, ανακοίνωσε ότι «λόγω της 24ωρης απεργίας, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο σε όλο το δίκτυο».

Όλες οι προγραμματισμένες Συγκεντρώσεις 📍

Για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η καρδιά του αγώνα χτυπάει το Σάββατο 28/02 στις 12:00. Παρακάτω μπορείς να βρεις όλες τις πόλεις με τα προγραμματισμένα ραντεβού για εκείνη τη μέρα:

  • Στην Αθήνα, στις 12 π.μ., στο Σύνταγμα
  • Στον Άγιο Νικόλαο, στις 12 π.μ, στην κεντρική πλατεία
  • Στο Αγρίνιο, στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία
  • Στο Αίγιο, στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία
  • Στην Αλεξάνδρεια, στις 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο
  • Στην Αλεξανδρούπολη, στις 12 μ., στο Δημαρχείο
  • Στο Αλιβέρι, στις 11 π.μ. στον πεζόδρομο
  • Στον Αλμυρό, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στην Αμαλιάδα, στις 11 π.μ. πλατεία Αγίου Αθανασίου.
  • Στο Αμύνταιο, στις  12 μ., στο παλιό Δημοτικό σχολείο
  • Στην Άμφισσα, στις 12 μ. στην πλατεία Ησαΐα
  • Στο Αργοστόλι, στην πλατεία Βαλλιάνου
  • Στην Άρτα, στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο
  • Στην Αριδαία, στις 11 π.μ., στην πλατεία Σέστσκου
  • Στη Βέροια, στις 11 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου
  • Στον Βόλο, στις 12 μ., στον Θόλο του Πανεπιστημίου
  • Στα Γιάννενα, στις 12 μ. στην Περιφέρεια Ηπείρου
  • Στα Γιαννιτσά, στις 11 π.μ., στην πλατεία ΕΠΟΝ
  • Στα Γρεβενά, στις 1.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στην Δράμα, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στην Έδεσσα, στις 11 π.μ., στους Μικρούς Καταρράκτες
  • Στην Ελασσόνα, στις 12 μ.,  στην κεντρική πλατεία
  • Στη Ζάκυνθο, στις 12 μ. στην πλατεία Αγίου Μάρκου
  • Στην Ηγουμενίτσα, στις 12 μ. στην πλατεία Δημαρχείου
  • Στο Ηράκλειο, στις 12 μ. στην πλατεία Ελευθερίας
  • Στην Θάσο, στις 12 μ. στην πλατεία Ηρώων στον Λιμένα
  • Στην Θήβα, στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στην Ιεράπετρα, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στην Ικαρία, στις 12 μ., στην πλατεία Ευδήλου
  • Στην Ιστιαία, στις 11 π.μ. στην πλατεία
  • Στην Καβάλα, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στην Καλαμάτα, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στην Κάλυμνο, στις 10.30 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο
  • Στην Καρδίτσα, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στο Καρπενήσι, στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στην Καστοριά, στις 12 μ., στην Αντιπεριφέρεια
  • Στην Κατερίνη, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στην Κέρκυρα, στις 12 μ., στην Πόρτα Ριάλα
  • Στην Κεφαλονιά, στις 12 μ. στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι
  • Στο Κιλκίς, στις 12 μ., στην πλατεία Ειρήνης
  • Στην Κοζάνη, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στην Κομοτηνή, στις 11.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στην Κόρινθο, στις 12 μ. στην πλατεία Περιβολάκια
  • Στην Κω, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Ελευθερίας
  • Στην Λάρισα, στις 12 π.μ. στην κεντρική Πλατεία
  • Στην Λαμία, στις 12 μ., στην πλατεία Πάρκου
  • Στην Λέρο, στις 12 μ., στην πλατεία Πλατάνου
  • Στην Λευκάδα, στις 12 μ., στην πλατεία Αγ. Μηνά
  • Στην Λήμνο, στις 12 μ., στο λιμάνι της Μύρινας
  • Στην Λιβαδειά, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στο Μαντούδι, στις 11 π.μ. στην πλατεία
  • Στο Μεσολόγγι, στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στη Μυτιλήνη, στις 12 μ., στην πλατεία Σαπφούς
  • Στη Νάουσα, στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στο Ναύπλιο, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου
  • Στη Ναύπακτο, στις 11 π.μ., στην πλατεία Κεφαλόβρυσου
  • Στη Νικήτη, στις 5 μ.μ. στο Δημαρχείο
  • Στην Ξάνθη, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στην Ορεστιάδα, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στην Πάτρα, στις 11 π.μ., στην πλατεία Γεωργίου
  • Στον Πολύγυρο, στις 12 μ.,  στην πλατεία Δημαρχείου
  • Στην Πρέβεζα, στις 11 π.μ., στα Δικαστήρια
  • Στην Πτολεμαΐδα, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στον Πύργο, στις 11 π.μ., κεντρική πλατεία (Σάκη Καράγεωργα)
  • Στο Ρέθυμνο, στις 12 μ., πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη
  • Στη Ρόδο, στις 12 μ. στην πλατεία Δημαρχείου
  • Στη Σάμο, στις 12 μ., στο Βαθύ, στην πλατεία Πυθαγόρα και στο Καρλόβασι, στις 12 μ., στην πλατεία
  • Στην Σαντορίνη, στις 12 μ., στην πλατεία των Φηρών
  • Στις Σέρρες, στις 12 μ., στην πλατεία Ελευθερίας
  • Στη Σητεία, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στη Σκόπελο, στις 12 μ.. στην παραλία.
  • Στη Σκύδρα, στις 11 π.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας (έναντι Δημαρχείου)
  • Στη Σπάρτη, στις 12 μ. στην κεντρική πλατεία
  • Στη Σύρο, στις 11.30 π.μ. στην πλατεία Μιαούλη
  • Στα Τρίκαλα, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στην Τρίπολη, στις 12 μ. στην πλατεία Πετρινού
  • Στον Τύρναβο, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στα  Φάρσαλα, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία
  • Στην Φλώρινα, στις 12 μ., στην πλατεία Μόδη
  • Στους Φούρνους, στις 12 μ., στην πλατεία
  • Στη Χαλκίδα, στις 11 π.μ. στην πλατεία Δικαστηρίων
  • Στα Χανιά, στις 11 π.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς
  • Στη Χίο, στις 12 μ., στην πλατεία Βουνακίου

Τα Τέμπη μας αφορούν όλους. Είναι η ασφάλειά μας, είναι οι φίλοι μας που χάθηκαν, είναι το μέλλον μας. Το Σάββατο είμαστε όλοι εκεί.

Διάβασε κι αυτό

«Ματωμένες Παρτιτούρες»: Η ταινία για τα Τέμπη που μας υπενθυμίζει ότι το «γιατί» παραμένει ζωντανό!

Φαίδρα Καπετάνιου

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

UNI LIFE & TIPS

Προσφορά στον συνάνθρωπο με ένα χαμόγελο: Το POV μιας φοιτήτριας Ιατρικής στο UNIC Athens!

UNI LIFE & TIPS

Από το εργαστήριο στην προσφορά προς τον άνθρωπο: Το POV μιας φοιτήτριας Φαρμακευτικής στο UNIC Athens!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Έβαλε QR codes και προσκλήσεις για οργανωμένες ορκωμοσίες, κατέληξαν σε ρδελομπου!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητές κατέκτησαν την παγκόσμια πρωτιά σε διαγωνισμό, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Μας αφήνουν νηστικούς»: Φοιτητές καταγγέλουν ξαφνική διακοπή σίτισης το καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET