ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος το… «εναέριο ΚΤΕΛ» | Ξεμείναμε με δύο πτήσεις εσωτερικού από τη Ryanair!

Η απόφαση για διακοπή της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνας – Θεσσαλονίκης από την Ryanair, από την 1η Απριλίου, κρύβει μέσα κι άλλες αλλαγές που δεν είναι εξίσου ευχάριστες. Ειδικότερα, πρόκειται για το θερινό πρόγραμμα της εταιρείας που είχε ανακοινώσει από τον περασμένο Οκτώβριο και που θα τεθεί σε ισχύ σε λίγους μήνες. Ακριβώς λοιπόν επειδή πλησιάζουμε, […]

Neopolis Team

15 Ιανουαρίου, 2019

Η απόφαση για διακοπή της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνας – Θεσσαλονίκης από την Ryanair, από την 1η Απριλίου, κρύβει μέσα κι άλλες αλλαγές που δεν είναι εξίσου ευχάριστες.

Ειδικότερα, πρόκειται για το θερινό πρόγραμμα της εταιρείας που είχε ανακοινώσει από τον περασμένο Οκτώβριο και που θα τεθεί σε ισχύ σε λίγους μήνες. Ακριβώς λοιπόν επειδή πλησιάζουμε, για να δούμε τι μας περιμένει από τον Απρίλιο και μετά.

Δεν ανανεώνονται οι περισσότερες πτήσεις εσωτερικού από και προς την Αθήνα, και συμπερασματικά δεν θα υπάρχουν συνδέσεις της Ryanair μεταξύ του “Ελευθέριος Βενιζέλος” με Θεσσαλονίκη, Χανιά, Μύκονο, Ρόδο και Ηράκλειο.

Η μόνη πτήση που παραμένει είναι αυτή μεταξύ Αθήνας και Σαντορίνης. Αντίστοιχα, από την Θεσσαλονίκη η μόνη πτήση που θα συνεχίσει είναι αυτή με τα Χανιά.

Οι αποφάσεις αυτές πάρθηκαν από το καλοκαίρι του 2018 και δεν έχουν καμία σχέση με τα γεγονότα στην Τιμισοάρα, διευκρίνισε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η Ryanair έχει απόφαση να πάρει αεροσκάφη από γραμμές του εσωτερικού στην Ελλάδα και να τοποθετήσει σε πιο επικερδή δρομολόγια εξωτερικού που συνεχίζουν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς”.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η Ryanair προσθέτει για φέτος το καλοκαίρι 145 δρομολόγια εξωτερικού από και προς την Αθήνα, μέσω επτά νέων προορισμών. Πρόκειται για την σύνδεση με Τελ Αβίβ, Κίεβο, Λούτον, Αϊντχόφεν, Κατάνια, Παλέρμο και Μαρακές.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 – Πρεμιέρα με «Νέα Ελληνική Γλώσσα» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Τελευταίο τσεκ πριν τις Πανελλήνιες – Τι επιτρέπεται και τι όχι να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτριες τηλεφωνούν στη Ζωή για την Τράπεζα Θεμάτων, τους απαντάει κανονικά!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

12χρονος τελειώνει το πανεπιστήμιο με 5 πτυχία και γράφει ιστορία ως ο νεότερος απόφοιτος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET