Τιβί

Τα κανάλια κόβουν τις επαναλήψεις των σίριαλ που έπαιζε ο Φιλιππίδης, άντε γεια!

Δεν θα μας λείψεις καθόλου Πέτρο Φιλιππίδη. 

Δήμητρα Πραντάλου

17 Φεβρουαρίου, 2021

Η αποκαθήλωση… είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη κι όλα όσα έγιναν γνωστά μέσα από τις καταγγελίες, το δικό μας πιάτο είναι απολαυστικό και ζεστό. Το προσωπείο του καλού άνθρωπου, που είχε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια στην καριέρα του και που είχαμε πιστέψει, έγινε σε μια στιγμή χίλια κομμάτια.

Γιατί όταν φοράς μάσκα, κάποια στιγμή θα πέσει και θα εμφανιστεί το αληθινό σου πρόσωπο. Τίποτα δε μένει κρυφό μια ζωή.

Το ελληνικό #metoo είναι γεγονός και οι αποκαλύψεις δε χωνεύονται με τίποτα. Πώς να χωνέψεις τόση αηδία και σαδισμό στις πράξεις ενός ανθρώπου, που δε σέβεται τίποτα και κανέναν, όχι μόνο τα θύματα αλλά και την ίδια του την οικογένεια. Που στο βωμό της καριέρας στην υποκριτική, εξευτελίζει τα θύματά του για να ικανοποιήσει δικές του ανεκδιήγητες ανάγκες.

Για να πούμε την αλήθεια, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν ήταν από τα ονόματα που περιμέναμε να δούμε στη λίστα με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις. Πέσαμε απ’ τα σύννεφα, ναι. Αλλά τώρα είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ για να διώξουμε τη σαπίλα από το θέατρο, από την τηλεόραση, από παντού. Και στη φωτεινή πινακίδα με neon γράμματα που αναγράφουν ‘exit‘, θα ακολουθήσουν κι άλλα μεγάλα ονόματα που μάλλον έχουν χοντρά προβλήματα στον… εγκέφαλο τους.

Όσον αφορά τον εν λόγω ηθοποιό, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των καταγγελιών που έχουν φτάσει στον εισαγγελέα, αν και διάφορες φήμες κάνουν λόγο να φτάνουν τις 100. Από την αρχή, όμως, το όνομα του έπιασε πάτο και μεμιάς τραβήχτηκε η κόκκινη γραμμή σε όλα όσα έχει πετύχει στη μέχρι τώρα καριέρα του, η οποία θα κάνουμε ότι δεν υπήρξε ποτέ.

Και σ’ αυτό θα συμβάλλουν και τα τηλεοπτικά κανάλια, αφού αποφάσισαν πως θα σταματήσουν τις επαναλήψεις των σειρών που πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης. Για παράδειγμα, το «50-50» που κάποτε αγαπήσαμε, δε θα προβληθεί ποτέ ξανά, ειδικά όταν σ’ αυτή τη σειρά πρωταγωνιστεί και ο Παύλος Χαϊκάλης, το όνομα του οποίου επίσης εμπλέκεται σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Εννοείται πως απομακρύνθηκε και από τη σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», καθώς και από τη διαφημιστική καμπάνια της Digea.

Καμία ανοχή σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις.

Δεν θα μας λείψεις καθόλου Πέτρο Φιλιππίδη. 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Η Apple TV+ χαρίζει 2 μήνες δωρεάν, με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ του Messi!

BINGE WATCHING

Χάρι Πότερ: Βγήκε ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σειράς, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα!

Μουσική

Eurovision: Στις 7 Μαρτίου θα ακούσουμε για πρώτη φορά το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι!

Τιβί

13 «ενήλικα» αστεία στον Μπομπ Σφουγγαράκη που καταλάβαμε όταν ήταν πια αργά! 

BINGE WATCHING

‘The Gentlemen’: Το νέο τρέιλερ της σειράς του Guy Ritchie έχει βία, κλάση και badass Theo James!

EVENTS

Eject Festival: Οι Måneskin έρχονται Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, τσιρίξτε ελεύθερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET