ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

Τελικά να κάνεις ή να μην κάνεις σεξ όταν είσαι άρρωστος/η; Σου λύνουμε την απορία!

Εσύ να γίνεις χειρότερα από ό,τι ήδη είσαι, αποκλείεται. Αυτός/ή όμως;

Mademoisex

17 Ιανουαρίου, 2020

Από κρυωματάκι εσείς πώς πάτε, παιδιά; Εγώ δόξα τω Θεώ δεν έχω παράπονο. Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει και βήχα έχω, και η μύτη μου τρέχει και την αντιβιωσούλα μου την παίρνω. Δε θέλω να ξεχνάτε πως όσο cozy διάθεση κι αν έχουμε τον χειμώνα και όσο ωραία outfits κι αν μπορούμε να φορέσουμε, η εποχή κρύβει πολλές παγίδες. Γι’ αυτό προσοχή και να μου ντύνεστε καλά. Ειδικά εσείς οι πιο επιρρεπείς στις αρρώστιες.

Θα μου πεις βέβαια, όσο κι αν προσέχεις, κάποια στιγμή θα την πάθεις. Εγώ λοιπόν δεν ήρθα να σας δώσω το σιροπάκι σε περίπτωση που την πάθατε, ξέρετε πως με απασχολούν άλλα θέματα εμένα. Και ξέρω ότι απασχολούν κι εσάς. Και ένα από αυτά είναι το πώς στο καλό κάνεις σεξ όταν είσαι άρρωστος; Ή βασικά, κάνεις σεξ όταν είσαι άρρωστος ή καλύτερα όχι;

Αυτές λοιπόν, είναι οι απαντήσεις:

#1 Κι αν κολλήσεις το αμόρε σου; Θα ‘ναι κρίμα κι άδικο

Εσύ να γίνεις χειρότερα από ό,τι ήδη είσαι, αποκλείεται. Αυτό όμως που μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος, είναι ότι θα κρεβατωθεί και το αγόρι/κορίτσι σου μαζί. Το κρυολόγημα σαφώς και δε μεταδίδεται μέσω του σπέρματος ή των κολπικών υγρών, όμως από τη στιγμή που είστε σε τόσο στενή επαφή, ο βήχας, το φτέρνισμα ή ακόμα και τα φιλιά που θα ανταλλάξετε, μπορούν να αποβούν μοιραία. Ακόμη, το ήξερες ότι απαγορεύεται να κάνεις σεξ αν έχεις πάνω από 38 πυρετό;

#2 Είναι και η αυτοϊκανοποίηση μια καλή λύση

Ο αυνανισμός ποτέ δε βλάπτει. Μη σου πω πως όταν είσαι άρρωστος, το να αυνανιστείς μπορεί και να σε βοηθήσει να αισθανθείς καλύτερα. Σίγουρα πάντως θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, να ξεφύγει λίγο η έγνοια σου από την υγεία σου και φυσικά να μειωθεί ο πόνος. Στο μεταξύ, με τον αυνανισμό δε σπαταλάς ιδιαίτερη ενέργεια ούτε και κουράζεσαι. Με το σεξ από την άλλη, και θα σπαταλήσεις πολύτιμη ενέργεια και θα κουραστείς, κάτι που δε νομίζω να θες στην περίπτωσή σου. Γι’ αυτό λοιπόν, ψήφισε δαγκωτό αυνανισμό!

#3 Αν βέβαια θες ντε και καλά σεξ, το κουτάλι είναι η στάση σου

Έως τώρα, έχω πει ότι η επαφή πρέπει να αποφεύγεται από την στιγμή που είσαι άρρωστος/η. Εξακολουθώ να επιμένω σε αυτή την άποψη, ωστόσο σε περίπτωση που δεν μπορείς με τίποτα να συγκρατήσεις τις ορμές σου και πρέπει να κάνεις σεξ, μία μόνο στάση μπορεί να μειώσει την πιθανότητα να αρρωστήσει κι ο άλλος μαζί. Η στάση κουτάλι. Έτσι ο ένας θα βλέπει την πλάτη του άλλου, επομένως και φτέρνισμα και βήχας να υπάρχουν, δε μεταδίδονται τόσο εύκολα.

#4 Προφανώς κι αν έχεις καμία γαστρεντερίτιδα με διάρροια, δεν το συζητάμε καν

Να με συμπαθάτε που θα μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες, αλλά να σας προφυλάξω θέλω. Η διάρροια είναι πολύ ύπουλη. Όταν λοιπόν σε ταλαιπωρεί ένα μικρόβιο στo στομάχι, με αποτέλεσμα να πηγαίνεις πάάάρα πολύ συχνά στην τουαλέτα, το σεξ είναι απλά απαγορευτικό. Αυτά τα μικρόβια είναι πολύ επίμονα και επιθετικά και μπορεί να κολλήσει ο καθένας στο λεπτό. Άσε που δεν είναι και πολύ σέξυ η όλη φάση. Επειδή λοιπόν η εμπειρία της διάρροιας είναι ιδιαίτερα επώδυνη και σε κανέναν δεν ευχόμαστε να έχει τέτοια τύχη, άσε το σεξ για να έχεις την υγειά σου κι εσύ κι ο άλλος.

Από ό,τι καταλαβαίνετε λοιπόν φίλες/οι, όταν είμαστε άρρωστοι καλό θα ήταν να αποφεύγουμε το σεξ τόσο για το δικό μας το καλό, όσο και για του συντρόφου μας. Μη λυσσάτε στην τελική. Ας γίνετε καλά και έχετε καιρό μπροστά σας να το χαρείτε.


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάτες σπρώχνουν τρόλεϊ που έχει μείνει στη Συγγρού, στην ultimate Ελλάδα στιγμή!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Γάτος πήρε διδακτορικό από το Παν/μιο του Βερμόντ κι εμείς ακόμα παλεύουμε το πτυχίο!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φιλοσοφική Αθηνών: 1200 φοιτητές ζητούν την άμεση συντήρηση του κτιρίου της σχολής!

ΕΛΛΑΔΑ

Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων: Με δωρεάν είσοδο κι εκδηλώσεις το γιορτάζουν αύριο (18/5) τα μουσεία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET