Τιβί

Τελείωσε από διευθυντής ο Μένιος ο Φουρθιώτης!

Δεν πρόκειται και για το πλέον αγαπημένο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Για την ακρίβεια, την τελευταία φορά που είχε διαρρεύσει οτι ο Μένιος Φουρθιώτης αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», είχε επικρατήσει ένας πανικός πανηγυρισμών στο twitter. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει κι αυτήν τη φορά, όπου ο ίδιος ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως αφήνει την θέση του […]

Neopolis Team

23 Νοεμβρίου, 2017

Δεν πρόκειται και για το πλέον αγαπημένο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Για την ακρίβεια, την τελευταία φορά που είχε διαρρεύσει οτι ο Μένιος Φουρθιώτης αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», είχε επικρατήσει ένας πανικός πανηγυρισμών στο twitter.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει κι αυτήν τη φορά, όπου ο ίδιος ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως αφήνει την θέση του ως διευθυντής προγράμματος στον Ed Hall.

Αν ψήνεστε, διαβάστε και τα συγκινητικά του λόγια:

«Αγαπητοί συνεργάτες,

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, ήθελα ο ίδιος να σας ενημερώσω ότι, εντός των ημερών θα παραδώσω τη θέση μου ως διευθυντής προγράμματος και εμπορικής πολιτικής του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon. Από εδώ και στο εξής μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Ed Hall, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή.

Όπως πάντα, θα είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστεί, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς, υπό τη νέα διοίκηση, όταν αυτή αναλάβει τα καθήκοντά της. Ωστόσο, η ιδιότητα μου ως παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ παραμένει ως έχει.

Άλλωστε, το όνειρο του τηλεοπτικού σταθμό Epsilon που δημιουργήσαμε όλοι μαζί από την αρχή της λειτουργίας του ως και σήμερα με στόχο να γίνει το νέο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι ,δεν σταματά, από όποια θέση και αν βρίσκομαι. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθώ σε όλους και στον κάθε ένα ξεχωριστά, καλή επιτυχία από εδώ και πέρα, στην επαγγελματική πορεία του».

 

FUN ZONE

EVENTS

Σymposio Festival: 1η Οκτωβρίου το μεγάλο comeback στη Βαρβάκειο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET