ΕΛΛΑΔΑ

Στα καλά νέα της ημέρας, αποσωληνώθηκε 20χρονος πολυτραυματίας των Τεμπών!

Επιτέλους και κάτι θετικό!

Neopolis Team

7 Μαρτίου, 2023

Η μοναδική καλή είδηση που έχουμε διαβάσει την τελευταία βδομάδα είναι ότι η υγεία ενός εκ των βαριά τραυματισμένων από το δυστύχημα στα Τέμπη, βελτιώθηκε σημαντικά. Ότι μία από τις οικογένειες που υποφέρουν τόσο αυτές τις μέρες, δε θα λάβει το χειρότερο δυνατό νέο. Το δικό της παιδί γλίτωσε.

Ο 20χρονος Νίκος Στρατέλος είχε επιβιβαστεί στο βαγόνι 5, ωστόσο τη στιγμή της σύγκρουσης είχε μεταβεί στο κυλικείο. Ενώ η κατάστασή του ήταν κρίσιμη, έχοντας υποστεί βαριά εγκαύματα, η νοσηλεία του στο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης δεν είχε άδοξο τέλος. Μάλιστα, σήμερα ο πατέρας του ενημέρωσε πως ο 20χρονος γιος του βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αφού αποσωληνώθηκε, και όπως σημείωσε, τους χαμογέλασε.

Πετάμε αυτή τη στιγμή, είμαστε σε μία κατάσταση την οποία έχουμε δεχθεί το καλύτερο δώρο. Αποσωληνώθηκε, μας χαμογέλασε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @stelios_stratelos

Βέβαια, προσθέτει πως η χαρά του επισκιάζεται εν μέρει από τον χαμό των υπόλοιπων ανθρώπων. Έχοντας φτάσει ο ίδιος κοντά στο να θρηνήσει τον δικό του άνθρωπο, καταλαβαίνει τον πόνο και την τραγωδία που βιώνουν τόσες οικογένειες. Όσο κι αν χαίρεσαι για το δικό σου παιδί, δε γίνεται να μην κλάψεις για τα παιδιά των διπλανών σου.

«Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να χαρώ όπως θα ήθελα εγώ και η οικογένειά μου. Γιατί βλέπουμε τους ανθρώπους που κλαίνε τα παιδιά τους, που κηδεύουν τα παιδιά τους, που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πώς θα είναι η επόμενη ημέρα» είπε.

Σώα και η κοπέλα του, που επέβαινε στο τρένο

Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Στρατέλος βρισκόταν στο μοιραίο τρένο μαζί με τη σύντροφό του, Βασιλική Οικονομάκη. Ο Νίκος, αθλητής του αντρικού τμήματος του Άρη Θήβας, και η Βασιλική, επίσης αθλήτρια στον Άρη μέχρι το 2020, είναι φοιτητές που επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη. Και οι δυο τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα, αλλά ευτυχώς το τέλος που γράφτηκε δεν είναι το ίδιο τραγικό με τους 57 συνεπιβάτες τους.

Ελπίζουμε τα ίδια νέα να λάβουμε και για την κατάσταση του 20χρονου Γεράσιμου – του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι. Ο Γεράσιμος ήταν αρκετά «τυχερός» ώστε να πεταχτεί έξω από το βαγόνι τη στιγμή της σύγκρουσης και να μείνει μέσα όπου οι περισσότεροι απανθρακώθηκαν. Αυτό φυσικά, είχε ως αποτέλεσμα υποστεί πολλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείο της Λάρισας. Ευχόμαστε κι εδώ ο επίλογος που θα γραφτεί, να είναι αίσιος.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

HUAWEI P60 Pro και Watch Ultimate: Έρχονται σύντομα στην Ευρώπη!

ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγή ώρας: Μην ξεχάσετε, ξημερώματα Κυριακής το ρολόι πάει μία ώρα μπροστά!

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET