ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

Ταξιδιωτικό γραφείο αναζητά άτομο να κάνει tour στην Ελλάδα με 560€. Και τα έξοδα πληρωμένα!

Κι όμως παιδιά, συμβαίνουν κι αυτά. Αντί να δίνεις εσύ τα αποταμιευμένα σου για ένα ταξιδάκι, σε πληρώνουν για να κάνεις ένα tour στην Ελλάδα!  Ποιος δεν ονειρεύεται την ώρα και τη στιγμή που θα ξυπνήσει, θα σηκωθεί από το κρεβάτι του κι όταν θα πει «την κάνω για δουλειά», θα εννοεί «πάω ένα 9ήμερο […]

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

3 Οκτωβρίου, 2019

Κι όμως παιδιά, συμβαίνουν κι αυτά. Αντί να δίνεις εσύ τα αποταμιευμένα σου για ένα ταξιδάκι, σε πληρώνουν για να κάνεις ένα tour στην Ελλάδα! 

Ποιος δεν ονειρεύεται την ώρα και τη στιγμή που θα ξυπνήσει, θα σηκωθεί από το κρεβάτι του κι όταν θα πει «την κάνω για δουλειά», θα εννοεί «πάω ένα 9ήμερο ταξιδάκι, να ανακαλύψω τις ομορφιές της χώρας μας»; Σας έφεξε λοιπόν, διότι το νέο ταξιδιωτικό γραφείο Unforgettable Greece, σκοπεύει να προσλάβει άτομο γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.

https://www.instagram.com/p/B23t5d-nZ0g/

Πιο ειδικά, ψάχνει κάποιον να ταξιδέψει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, να βγάλει μερικές καλές φωτογραφίες και στη συνέχεια να τις ανεβάσει στο Instagram. Αυτή είναι όλη κι όλη η δουλειά του, για την οποία και θα πληρωθεί 560€. Σημειωτέον, τα έξοδα προφανώς και θα είναι πληρωμένα. Το γραφείο εξασφαλίζει διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και διάφορες ταξιδιωτικές δραστηριότητες.

https://www.instagram.com/p/B2eaVJInxxv/

Ο νικητής του διαγωνισμού κι ένας συνοδός του (όλο και καλυτερεύει το πράγμα), θα κερδίσουν ένα ταξίδι 9 ημερών για το καλοκαίρι του 2020, στο πρόγραμμα του οποίου θα περιλαμβάνεται η Αθήνα, η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Κρήτη. Με λίγα λόγια, ετοίμασε να σβήσεις προορισμούς από το bucket-list σου, χωρίς να ξοδέψεις ούτε μισό ευρώ. 

Επειδή είμαστε σίγουροι ότι σε ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική, δήλωσε συμμετοχή, κάνοντας share την καλύτερη ταξιδιωτική φωτογραφία σου στο Instagram, χρησιμοποιώντας το tag @unforgettablegreece και το hashtag #UnforgettableInstagrammer.

Όλα αυτά, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘Maestro’: Στο Τop10 του παγκόσμιου Netflix βρίσκεται η σειρά του Παπακαλιάτη!

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

Μουσική

Snik και Light δεν είναι καλεσμένοι στα φετινά βραβεία MAD λόγω περσινού ξύλου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET