ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς φαίνεται ο έρωτας | Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζονται για… World Party!

Μαζί στη ζωή, μαζί και σε τηλεοπτική εκπομπή. Έρωτα, αχ έρωτα!  Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζονται για την μεγάλη ημέρα, αφού τον Σεπτέμβριο θα ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας, στη Σίφνο. Το ζευγάρι που είναι τρία χρόνια μαζί δεν κρύβει τον έρωτά του, ενώ για ακόμη μια χρονιά η Χριστίνα βρισκόταν δίπλα στον καλό […]

Δήμητρα Πραντάλου

17 Ιουλίου, 2018

Μαζί στη ζωή, μαζί και σε τηλεοπτική εκπομπή. Έρωτα, αχ έρωτα! 

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζονται για την μεγάλη ημέρα, αφού τον Σεπτέμβριο θα ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας, στη Σίφνο.

Το ζευγάρι που είναι τρία χρόνια μαζί δεν κρύβει τον έρωτά του, ενώ για ακόμη μια χρονιά η Χριστίνα βρισκόταν δίπλα στον καλό της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Survivor 2, στον Άγιο Δομήνικο.

https://www.instagram.com/p/BkGCLztFnPy/?taken-by=sakiswp

Ωστόσο, δεν θα κάνουν το επόμενο βήμα μόνο στη σχέση τους, αλλά και στα επαγγελματικά τους.

Σύμφωνα με μια είδηση που βρήκε το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι ΣΚΑΪ για την παρουσίαση εκπομπής, με το κλίμα να είναι θετικό. Η πραγματική είδηση όμως δεν είναι τόσο αυτή, αλλά η τηλεοπτική εκπομπή που θα παρουσιάσουν.

Διότι ο λόγος γίνεται για το λατρεμένο “World Party”, η εκπομπή που ανέδειξε τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη.

https://www.instagram.com/p/BBH28VqmzuK/?taken-by=sakiswp

Να υπενθυμίσουμε πως η εκπομπή είχε σημειώσει πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης και σε αυτό οφείλεται φυσικά και η χημεία μεταξύ των παρουσιαστών. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να αποχωρήσει ο Γιώργος Μαυρίδης και η ταξιδιωτική εκπομπή να ρίξει αυλαία.

Φημολογείται πως οι δύο φίλοι εξακολουθούν να μην έχουν καλή σχέση μεταξύ τους, χωρίς όμως ο λόγος να έχει γίνει γνωστός.

Σε μια τηλεοπτική εποχή που κατακλυζόμαστε από ριάλιτι κάθε λογής, το World Party θα κάνει την διαφορά. Παρ’όλα αυτά κρατάμε μια επιφύλαξη, κυρίως γιατί δεν έχουμε δει το ζευγάρι σε κάτι παρόμοιο. Άλλωστε, μπορεί στη προσωπική τους ζωή να ταίριαξαν, δεν είναι απαραίτητο όμως να ισχύει το ίδιο και στα επαγγελματικά.

Προς το παρόν πάντως, ο ΣΚΑΪ δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σχετική ενημέρωση.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET