ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

Διακοπές με δωρεάν διαμονή και διατροφή; Το trend πoυ κάνει πάταγο στον φοιτητόκοσμο!

Ακόμη κι αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ την υπηρεσία του Airbnb, είναι βέβαιο πως γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται. Κάτι που σημαίνει οτι είσαι εξοικειωμένος με την ιδέα της διαμονής στο άδειο σπίτι ή στο ελεύθερο δωμάτιο κάποιου, στην πόλη την οποία επισκέπτεσαι. Το παραπάνω μοντέλο, προφανώς και γίνεται έναντι αμοιβής προς τον ιδιοκτήτη του εκάστοτε […]

Neopolis Team

21 Ιουνίου, 2017

Ακόμη κι αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ την υπηρεσία του Airbnb, είναι βέβαιο πως γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται. Κάτι που σημαίνει οτι είσαι εξοικειωμένος με την ιδέα της διαμονής στο άδειο σπίτι ή στο ελεύθερο δωμάτιο κάποιου, στην πόλη την οποία επισκέπτεσαι.

Το παραπάνω μοντέλο, προφανώς και γίνεται έναντι αμοιβής προς τον ιδιοκτήτη του εκάστοτε σπιτιού. Σαφώς και πετυχαίνεις καλύτερη τιμή απ’ οτι σ’ ένα ξενοδοχείο για παράδειγμα, αλλά στην εποχή της οικονομικής κρίσης, ακόμη και τα λίγα χρήματα φαντάζουν …απαγορευτικά. Και δη όταν μιλάμε για φοιτητές!

Τι θα έλεγες τώρα, αν από το Airbnb κρατούσαμε το κομμάτι της παροχής στέγης, διατροφής κλπ και «κόβαμε» εκείνο της πληρωμής; Ακούγεται «κουλό» κι απίθανό; Κι όμως, με τη βοήθεια του TalkTalkBnb, είναι κάτι παραπάνω από εφικτό!

Με απλά λόγια, ως τουρίστας πηγαίνεις σε μία πόλη του εξωτερικού, στο σπίτι το οποίο έχεις «κλείσει» μέσω της πλατφόρμας. Εκεί, απολαμβάνεις την στέγη, την τροφή καθώς κι επαφές/προτάσεις σχετικά με την πόλη στην οποία βρίσκεσαι. Κι όλα αυτά, χωρίς να βγάλεις ευρώ από το πορτοφόλι σου! Αρκεί βέβαια, να είσαι διατεθειμένος να βοηθήσεις τον οικοδεσπότη με την εκμάθηση της …γλώσσας σου. Ναι, καλά κατάλαβες! Κάποιος που θέλει να μάθει ελληνικά, σου προσφέρει το σπίτι του με τον όρο να τον βοηθήσεις στον στόχο του. Τέλειο;!

Αντίστροφα βέβαια, μπορείς κι εσύ να φιλοξενήσεις κάποιον φοιτητή ή κάποια φοιτήτρια από το εξωτερικό, βελτιώνοντας τα Αγγλικά, τα Γερμανικά, τα Γαλλικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα σ’ ενδιαφέρει.

Με λίγα λόγια, η ανταλλακτική οικονομία, στα καλύτερά της!

 

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET