ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

Τα ζώδια που τα βάφουν μαύρα μετά από χωρισμό και δυσκολεύονται να τον ξεπεράσουν!

Για όλους είναι δύσκολη υπόθεση ο χωρισμός, όμως υπάρχουν 6 ζώδια που αδυνατούν να επανέλθουν.

Θεώνη Σταματοπούλου

28 Νοεμβρίου, 2019

Λένε ότι ο χωρισμός είναι ένα μικρό πένθος, ένας μικρός θάνατος ή μπορεί να μοιάζει με το τέλος του κόσμου. Προσωπικά τα βρίσκω λίγο υπερβολικά, τι λέτε κι εσείς; Φυσικά και θα κλάψεις και θα χτυπηθείς, κανείς δε βγαίνει να το γλεντήσει την ίδια νύχτα (εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις), αλλά μετά θα συμμαζέψεις τα κομμάτια σου και θα συνεχίσεις τη ζωή σου.

Δυστυχώς όμως, δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν ένα χωρισμό τόσο βαριά, που αρνούνται να ερωτευτούν ξανά, γιατί φοβούνται μην πληγωθούν.

Και εννοείται πως και σ’ αυτό παίζει ρόλο το πότε έχει γεννηθεί κάποιος (για ερωτικά μιλάμε, duhh). Βλέπεις υπάρχουν ορισμένα ζώδια που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη δυσκολία στο να ξεπεράσουν ένα χωρισμό από άλλα. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι τέτοια τα χαρακτηριστικά τους, που είτε είναι πιο ευαίσθητα, είτε πληγώνονται πιο εύκολα, είτε απλά βλέπουν παντού την καταστροφή.

Ποια είναι τα ζώδια που τα βάφουν μαύρα μετά από χωρισμό; Συνέχισε να διαβάζεις…

Ιχθύς

Συνήθως, το δυνατό μας σημείο μπορεί να είναι και η μεγαλύτερη αδυναμία μας ταυτόχρονα. Ο Ιχθύς είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο, που όταν πληγώνεται, η καρδιά του σπάει στα δύο. Μετά από ένα χωρισμό, ο Ιχθύς θα παλέψει πάρα πολύ για να μαζέψει τα κομμάτια του και να συνέλθει. Ευτυχώς, πάντα έχει στο πλάι του φίλους και συγγενείς που ξέρει ότι θα του σταθούν και θα τον βοηθήσουν όσο καιρό κι αν χρειαστεί. Θα πονέσει, θα κλάψει και ίσως θα προσπαθήσει να αποφύγει το πρόβλημα από το να το αντιμετωπίσει. Η θλίψη του διαιωνίζεται με αυτό τον τρόπο και παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο να ξεπεράσει το χωρισμό.


Κριός

Ο Κριός από την άλλη, είναι ένα ζώδιο πολύ χαρούμενο και παρορμητικό σαν μικρό παιδί. Όταν όμως έρχονται στο δρόμο του οι δυσκολίες, απλά τα χάνει. Δεν του αρέσουν καθόλου τα δράματα, γι’ αυτό κι αν τον χωρίσουν από εκεί που δεν το περιμένει, μπορεί να τρελαθεί από τη στενοχώρια. Είναι τόσο αισιόδοξος, που αυτή η απώλεια είναι τεράστιο σοκ για εκείνον. Δεν τα πάει καθόλου καλά με το να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που έρχονται στο δρόμο του, γι΄αυτό και θα προσπαθήσει να τις αποφύγει, σαν τον Ιχθύ.


Ταύρος

Ο Ταύρος σιχαίνεται τις αλλαγές. Θέλει τα πάντα στη ζωή του να είναι σε μία σειρά κι αν είναι δυνατόν να παραμένουν ίδια για χρόνια. Αν δεν πάνε έτσι όπως τα σχεδίασε, εκτροχιάζεται και τα χάνει εντελώς. Η αγάπη από την άλλη είναι σημαντικό κομμάτι στη ζωή του, την οποία και θεωρεί μόνιμη, επομένως όταν έρχεται ο χωρισμός και ο Ταύρος χάσει την αγάπη αυτή, πέφτει στα πατώματα. Βασίζεται τόσο πολύ στο/στη σύντροφό του σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως σε συναισθηματικό, με αποτέλεσμα να νιώθει ένα μεγάλο κενό. Ο νέος κόσμος που πρέπει να αντιμετωπίσει και να ενταχθεί, του φαίνεται εφιάλτης και δυσκολεύεται πολύ να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.


Καρκίνος

Ακόμα ένα βαθιά συναισθηματικό ζώδιο, ο Καρκίνος δεν τα πάει καλά με τους χωρισμούς. Είναι εξίσου σταθερός όπως και ο Ταύρος και βολεύεται εύκολα. Δίνει τέτοια σημασία στη σχέση, που την έχει ως βασική του προτεραιότητα. Επομένως, όταν αυτή πάψει πια να υφίσταται, χάνει τη Γη κάτω από τα πόδια του. Δεν ανοίγεται εύκολα συναισθηματικά και του παίρνει χρόνο να αγαπήσει, αλλά όταν το κάνει, το κάνει πραγματικά. Κι όταν η καρδιά του ραγίσει, νιώθει να καταρρέει όλος ο κόσμος γύρω του. Ο χωρισμός για τον Καρκίνο λοιπόν, είναι πράγματι σαν ένας μικρός θάνατος.


Παρθένος

Ο Παρθένος είναι μακράν το πιο ψυχαναγκαστικό ζώδιο που υπάρχει. Είναι τέτοιος ο ψυχαναγκασμός και η ανάγκη του για τελειότητα, που άθελά του πνίγει τον εκάστοτε σύντροφό του. Προσφέρει αμέτρητη αγάπη και τρυφερότητα χωρίς κανένα τίμημα και αυτά είναι τα δύο πιο δυνατά χαρακτηριστικά του. Όταν έρχεται ο χωρισμός λοιπόν, ο Παρθένος γίνεται κομμάτια, γιατί νιώθει ότι απέτυχε να δώσει στο/στη σύντροφό του όλα όσα ήθελε. Παίρνει με λίγα λόγια όλο το φταίξιμο πάνω του, πράγμα που είναι πολύ ψυχοφθόρο.


 Ζυγός

Ο Ζυγός συμβολίζει την αρμονία και την ισορροπία σε όλα τα πράγματα. Μπορείς να φανταστείς λοιπόν τι γίνεται όταν αυτή η ισορροπία διαταράσσεται. Πολύ απλά έρχεται η καταστροφή. Ένας χωρισμός είναι ικανός να φέρει ανάποδα τη ζωή του Ζυγού. Από τη χαρά και την ευτυχία, περνάει στο φόβο, την απώλεια και το χάος. Δεν μπορεί με τίποτα τη μοναξιά, γι’ αυτό και για να ξεπεράσει το χωρισμό, προσπαθεί να καλύψει το κενό με ευκαιριακούς έρωτες. Δεν καταφέρνει πολλά βέβαια, αφού στο τέλος αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος με την σκληρή αλήθεια ότι πρώτα πρέπει να τα βρει με τον εαυτό του και μετά να προχωρήσει.

Καταλαβαίνω ότι κάθε σχέση είναι διαφορετική και έχει τη δική της σημασία. Άλλες είναι πιο χαλαρές, ενώ άλλες πάλι, νιώθεις πως είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωή σου. Στη δεύτερη περίπτωση ένας χωρισμός θα φέρει μεγαλύτερη στεναχώρια, αλλά όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι. Βάλε όσο πείσμα και δύναμη έχεις εκείνη τη στιγμή και προχώρα μπροστά. Ο χρόνος είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος και σίγουρα ύστερα από ένα σημαντικό διάστημα, ο πόνος που ένιωθες στην αρχή θα έχει ξεδιαλύνει. 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET