ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν πρέπει να τα βάζεις μαζί τους, γιατί… η ήττα είναι δεδομένη!

Άστο, δεν μπλέκεις!

Θεώνη Σταματοπούλου

5 Νοεμβρίου, 2019

[cover]

Σε κανέναν δεν αρέσει να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση την ώρα ενός καβγά και να καταληγεί o loser της υπόθεσης. Υπάρχουν όμως και κάποια ζώδια που το έχουν στη φύση τους να μη χάνουν λογομαχία για λογομαχία. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, αν αποφασίσεις ποτέ να τα βάλεις με ένα ζώδιο του Αέρα, μαύρο φίδι που σε έφαγε. Τα συγκεκριμένα χαρακτηρίζονται ως τα εξυπνότερα και τα πιο ετοιμόλογα, χαρακτηριστικά δηλαδή με τα οποία δεν πρόκειται να βρεις ποτέ το δίκιο σου.

Σε αντίθεση με τα ζώδια της Φωτιάς, που είναι φουλ παρορμητικά και με τα ζώδια του Νερού, που είναι συναισθηματικά, τα ζώδια του Αέρα είναι περισσότερο της λογικής. Έχουν εξαιρετικές λεκτικές και επικοινωνιακές ικανότητες, ενώ επίσης ξέρουν να διατηρούν την ψυχραιμία τους κάτω από πιεστικές συνθήκες. Το λες και μεγάλο ατού σε στιγμές τσακωμού!

Βέβαια, υπάρχουν και ζώδια τα οποία ενώ βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα για τσακωμό, δε στέφονται σε κάθε περίπτωση νικητές. Για παράδειγμα, ο Ταύρος είναι πολύ επίμονος και πεισματάρης, γι’ αυτό και συχνά χάνει το δίκιο του και φτάνει τον «αντίπαλό» του στα όριά του.

Από την άλλη, ο Τοξότης κι ο Καρκίνος σιχαίνονται αμφότεροι να είναι λάθος σε κάτι, αλλά παρόλα αυτά δε θα κάτσουν να τσακωθούν, εκτός κι αν τους προκαλέσεις.

Πιο αναλυτικά όμως, αυτά είναι τα ζώδια που δεν πρέπει να τα βάζεις μαζί τους, γιατί… η ήττα είναι δεδομένη:

#1 Κριός

Δεν μπλέκεις με Κριό αν θες να έχεις την υγειά σου! Είναι πάντα ετοιμοπόλεμος και το μεγαλύτερο όπλο του είναι οι προσβολές. Άμα σε πιάσει Κριός στο στόμα του, δε σε ξεπλένει ούτε ο Δούναβης. Βέβαια, άμα είσαι άτομο που συμπαθεί ή αγαπάει, τότε θα κοιτάξει να είναι λιγότερο σκληρός. Ευχαριστούμε, Κριέ! Ως ζώδιο της Φωτιάς όμως, είναι πολύ παθιασμένος. Κι από την στιγμή που είναι το Νο1 του ζωδιακού, του αρέσει η πρωτιά και δε συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο. Ακόμη κι άδικο να έχει, θα σκαρφιστεί κάθε είδους επιχείρημα για να βγει από πάνω.

#2 Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό ζώδιο. Του αρέσει πολύ να συναναστρέφεται με κόσμο, λειτουργεί σαν σφουγγάρι και φροντίζει να απορροφά όσο περισσότερες πληροφορίες μπορεί και συνήθως ξέρει τα πάντα για τους πάντες. Αν έχεις την εντύπωση ότι θα καταφέρεις ποτέ να κερδίσεις σε καβγά με Δίδυμο, good luck with that. Έχει τόσα ράμματα για τη γούνα σου, που σε στήνει άνετα στον τοίχο, ενώ με το κοφτερό μυαλό του, σε πουλάει και σε αγοράζει στο λεπτό.

#3 Λέων

Δεν είναι τυχαίο που το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας. Ε, είναι και ο βασιλιάς του ζωδιακού λοιπόν. Όσον αφορά τους τσακωμούς τουλάχιστον. Φακελωμένο σ’ έχει και δεν έχεις πάρει χαμπάρι. Οποιαδήποτε πληροφορία, αποδεικτικό στοιχείο ή λεπτομέρεια του φανεί χρήσιμο, καταγράφεται. Όπως καταλαβαίνεις, ένας Λέοντας μπαίνει φουλ προετοιμασμένος σ’ έναν τσακωμό, πράγμα που τον βοηθάει να έχει πάντα το πάνω χέρι. Κι από τη στιγμή που έκανε τέτοια προσπάθεια να αναλύσει κάθε δεδομένο και να βγάλει πόρισμα, το να τον αμφισβητήσεις το λες και παράτολμο.

#4 Ζυγός

Ο Ζυγός είναι κομματάκι αναποφάσιστος, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πόσο δίκαιος είναι. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι συμβολίζεται από μία ζυγαριά. Κερδίζει πάντα στους τσακωμούς, επειδή είναι εξαιρετικός στις διαπραγματεύσεις. Είναι πανέξυπνος και είναι η φωνή της λογικής, που θες να έχεις στη ζωή σου. Δε χάνει με τίποτα την υπομονή του και είναι τόσο ισορροπημένος, που εσύ μπορεί να τρελαίνεσαι, αλλά αυτός να μη δίνει σημασία. Του αρέσει πάρα πολύ να κάνει το δικηγόρου του διαβόλου και να βάζει φιτιλιές, την ώρα που εκείνος είναι απολύτως κουλ και ζεν.

#5 Σκορπιός

Προτού αρχίσεις τη μανούρα μ’ έναν Σκορπιό, σκέψου πολύ καλά αν αξίζει τον κόπο. Αν τον εκνευρίσεις και τον φτάσεις στα όριά του, την έχεις πραγματικά βαμμένη, γιατί θα γίνει τόσο έξαλλος όσο δε φαντάζεσαι. Ως γνωστόν, ο Σκορπιός είναι ένα πολύ δυναμικό κι έντονο ζώδιο που δε σηκώνει πολλά – πολλά. Έχει τη φήμη ότι δε βγαίνει ποτέ χαμένος από έναν καβγά, πράγμα που είναι αλήθεια. Όχι επειδή έχει απαραίτητα δίκιο, αλλά με τον τρόπο του και το πάθος του, δε θα μπορέσεις να τον αμφισβητήσεις ούτε στιγμή. Μην τα βάλεις μαζί του λοιπόν, γιατί τσάμπα ο χρόνος που θα σπαταλήσεις και τα σπασμένα νεύρα που θα έχεις για το υπόλοιπο της ημέρας.

#6 Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πολύ ύπουλο ζώδιο. Αν μπλέξεις σε λογομαχία μαζί του, θα σου δώσει την εντύπωση ότι τελικά κέρδισες, αλλά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος, δηλαδή ο Υδροχόος. Στην πραγματικότητα, δεν έδινε την παραμικρή σημασία στα λεγόμενά σου στη διάρκεια του τσακωμού σας. Από το ένα αυτί έμπαιναν και από το άλλο έβγαιναν. Είναι γνωστή του τακτική να μην ασχολείται με πράγματα που δεν τον ενδιαφέρουν.

Για να μην πέσεις λοιπόν στα ηρεμιστικά νέος άνθρωπος, φρόντισε να αποφεύγεις διαφορές και καβγάδες με τα παραπάνω ζώδια, γιατί στο τέλος και χαμένος θα βγεις και με ένα κεφάλι καζάνι. Kαι δε λέει! 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET