ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

10+1 πράγματα που θα καταλάβεις μόνο αν η παρέα σου αποτελείται από καμιά …10αριά άτομα!

Ο κανόνας λέει πως όσο πιο νέοι είμαστε, τόσο περισσότερο μας εξιτάρει και μας αρέσει μια μεγάλη παρέα που αποτελείται ακόμη κι από …διψήφιο αριθμό ανθρώπων. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε, το σκηνικό τα Σαββατόβραδα όπου ένα τεράστιο ποσοστό των φοιτητοπαρέων έξω, μοιάζουν το λιγότερο με σχολική εκδρομή. Οκ, σίγουρα θα πετύχεις κόσμο που έχει βγει με έναν – […]

Νότης Κουτσούκος

1 Νοεμβρίου, 2015

Ο κανόνας λέει πως όσο πιο νέοι είμαστε, τόσο περισσότερο μας εξιτάρει και μας αρέσει μια μεγάλη παρέα που αποτελείται ακόμη κι από …διψήφιο αριθμό ανθρώπων. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε, το σκηνικό τα Σαββατόβραδα όπου ένα τεράστιο ποσοστό των φοιτητοπαρέων έξω, μοιάζουν το λιγότερο με σχολική εκδρομή. Οκ, σίγουρα θα πετύχεις κόσμο που έχει βγει με έναν – δύο φίλους του, δε θα δυσκολευτείς να εντοπίσεις κι εκείνους όμως, που κλείνουν μαγαζί ολόκληρο για πάρτη τους.

Με αυτήν τη δεύτερη κατηγορία, σκέφτηκα να καταπιαστώ σήμερα, έχοντας υπάρξει κι εγώ μέλος μιας τέτοιας παρέας ανά καιρούς. Θεωρώ λοιπόν, πως θα ταυτιστείτε με τα παρακάτω. Γιατί η μεγάλη παρέα, σημαίνει:

 

1. Δεν περνά 5λεπτο μέσα στην ημέρα χωρίς ειδοποίηση για νέο μήνυμα στο group chat.

2. Κι αν σκεφτείς να απενεργοποιήσεις τα notifications, αυτόματα θα μείνεις εκτός κλίματος της παρέας, αφού δε θα ξέρεις τους νέους τσακωμούς, ποιος την έπεσε σε ποιον και πως ο/η κολλητός/ή #9 έκανε σεξ μετά από 7 ολόκληρους μήνες!

3. Είναι πιο πιθανό να εντοπιστεί νερό στον Άρη παρά να καταφέρεις να δεις ολόκληρη την παρέα σου ικανοποιημένη. Ταυτόχρ …ωπ! Μόλις με ενημέρωσαν πως βρέθηκε νερό στον Κόκκινο Πλανήτη.

4. Οι ζήλιες για την περισσότερη σημασία που δίνει ο/η ένας/μία κολλητός/ή σε κάποιο συγκεκριμένο μέλος της παρέας έχουν εξελιχθεί σε …ρουτίνα!

 

megali-parea1

 

5. Είναι αδύνατο να βρεθούν διπλανές θέσεις για όλους σας όταν κανονίζετε σινεμά, θέατρο, γήπεδο ή οτιδήποτε παρόμοιο…

6. Όσο χάλια κι αν είσαι, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα υποστηρίζει πως νιώθει χειρότερα και πως η δική σου κατάσταση μοιάζει πολύ καλύτερη.

7. Η καλύτερη φάση είναι όταν 2 ή 3 άτομα από την παρέα αρχίζουν να «τρώγονται» μεταξύ τους και οι υπόλοιποι 7 – 8 παίρνετε pop corn, κάθεστε αναπαυτικά και τ’ απολαμβάνετε. Ενίοτε, ρίχνετε και λίγο λάδι στη φωτιά, μην τυχόν και τα βρουν γρήγορα.

 

megali-parea2

 

8. Όλα τα μέλη της παρέας έχουν συνηθίσει στην αλλαγή σχεδίων ακόμη και στο …τελευταίο λεπτό. Συνεπώς, κάθε έξοδος Σαββάτου μοιάζει πιο απρόβλεπτη από την προηγούμενη.

9. Ποτέ δεν ξέρεις τι να απαντήσεις στην ερώτηση: «Ποιος είναι ο καλύτερός σου φίλος;»

10. Η μεγαλύτερη φάση είναι όταν βγαίνετε όλοι μαζί για φαγητό, έρχεται λογαριασμός κι αρχίζετε τις …διαιρέσεις. Χαχαχα!

11. Όσα κι αν είναι τα προβλήματα και οι δυσκολίες όμως, ξέρεις πως τα θετικά υπερτερούν. Όπως επίσης ξέρεις, πως κάπου κάποτε, θα ξαπλώνεις και θα βυθίζεσαι στις αναμνήσεις μιας …υπεργαμάτης παρέας!

 

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET