ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πότε στάλθηκαν τα βιβλία ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ;

Το ΙΤΥΕ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» αποστέλλει πάντοτε εγκαίρως τα βιβλία ειδικοτήτων ΕΠΑΛ σύμφωνα με τη διαδικασία έχει οριστεί και με βάση την οποία οι σχολικές μονάδες ΕΠΑΛ δηλώνουν το μαθητικό τους δυναμικό ανά ειδικότητα στο σύστημα Μyschοοl με καταληκτική ημερομηνία τις 30/9. Για όσες σχολικές μονάδες, πανελλαδικά, είχαν προβεί στην απαιτούμενη αυτή δήλωση μέχρι τις 25/9 (μεταξύ […]

Neopolis Team

7 Νοεμβρίου, 2015

Το ΙΤΥΕ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» αποστέλλει πάντοτε εγκαίρως τα βιβλία ειδικοτήτων ΕΠΑΛ σύμφωνα με τη διαδικασία έχει οριστεί και με βάση την οποία οι σχολικές μονάδες ΕΠΑΛ δηλώνουν το μαθητικό τους δυναμικό ανά ειδικότητα στο σύστημα Μyschοοl με καταληκτική ημερομηνία τις 30/9. Για όσες σχολικές μονάδες, πανελλαδικά, είχαν προβεί στην απαιτούμενη αυτή δήλωση μέχρι τις 25/9 (μεταξύ αυτών και τα ΕΠΑΛ Βόλου) τα βιβλία απεστάλησαν μέχρι τις 9/10. Για τα υπόλοιπα ΕΠΑΛ, τα οποία υπέβαλλαν τη δήλωση στις 30/9, η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 16/10.

Όπως γνωστοποιεί ο υπουργός Παιδείας σε γραπτή του απάντηση στις παραπάνω παραδόσεις δεν περιλαμβάνονται 15 βιβλία ειδικοτήτων ΕΠΑΛ του Τομέα Πληροφορικής λόγω της διενέργειας προαπαιτούμενων διαδικασιών που θα ολοκληρωθούν άμεσα (διαδικασία τελικής έγκρισης του προεκτυπωτικού υλικού για το σύνολο αυτών των βιβλίων και η διευθέτηση παραχώρησης του εκδοτικού δικαιώματος).

Την ερώτηση την κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ της Μαγνησίας κ. Μπουκώρος.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET