ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πότε στάλθηκαν τα βιβλία ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ;

Το ΙΤΥΕ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» αποστέλλει πάντοτε εγκαίρως τα βιβλία ειδικοτήτων ΕΠΑΛ σύμφωνα με τη διαδικασία έχει οριστεί και με βάση την οποία οι σχολικές μονάδες ΕΠΑΛ δηλώνουν το μαθητικό τους δυναμικό ανά ειδικότητα στο σύστημα Μyschοοl με καταληκτική ημερομηνία τις 30/9. Για όσες σχολικές μονάδες, πανελλαδικά, είχαν προβεί στην απαιτούμενη αυτή δήλωση μέχρι τις 25/9 (μεταξύ […]

Neopolis Team

7 Νοεμβρίου, 2015

Το ΙΤΥΕ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» αποστέλλει πάντοτε εγκαίρως τα βιβλία ειδικοτήτων ΕΠΑΛ σύμφωνα με τη διαδικασία έχει οριστεί και με βάση την οποία οι σχολικές μονάδες ΕΠΑΛ δηλώνουν το μαθητικό τους δυναμικό ανά ειδικότητα στο σύστημα Μyschοοl με καταληκτική ημερομηνία τις 30/9. Για όσες σχολικές μονάδες, πανελλαδικά, είχαν προβεί στην απαιτούμενη αυτή δήλωση μέχρι τις 25/9 (μεταξύ αυτών και τα ΕΠΑΛ Βόλου) τα βιβλία απεστάλησαν μέχρι τις 9/10. Για τα υπόλοιπα ΕΠΑΛ, τα οποία υπέβαλλαν τη δήλωση στις 30/9, η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 16/10.

Όπως γνωστοποιεί ο υπουργός Παιδείας σε γραπτή του απάντηση στις παραπάνω παραδόσεις δεν περιλαμβάνονται 15 βιβλία ειδικοτήτων ΕΠΑΛ του Τομέα Πληροφορικής λόγω της διενέργειας προαπαιτούμενων διαδικασιών που θα ολοκληρωθούν άμεσα (διαδικασία τελικής έγκρισης του προεκτυπωτικού υλικού για το σύνολο αυτών των βιβλίων και η διευθέτηση παραχώρησης του εκδοτικού δικαιώματος).

Την ερώτηση την κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ της Μαγνησίας κ. Μπουκώρος.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας για τον Ηλεκτρικό αύριο Πέμπτη (2/2) – Ποιες ώρες δε θα κινηθεί!

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ο κυβερνήτης του Phantom μετά από πολυήμερες έρευνες!

SPILL THE TEA

Η Καϊλή έκανε πολιτικά όνειρα για τον Τζέιμς Καφετζή στο ΠΑΣΟΚ, αλλά έφαγε άκυρο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET