ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα Talent Days 2023 by CollegeLink ολοκληρώθηκαν: 250+ ευκαιρίες καριέρας σε περιμένουν!

Στις 10 και 11 Μαρτίου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Talent Days by CollegeLink.

Neopolis Team

26 Μαρτίου, 2023

Είμαστε πολύ χαρούμεν@ που υποδεχτήκαμε στο Ζάππειο Μέγαρο πάνω από 1500 επισκέπτες και μας δώσατε την ευκαιρία να ζήσουμε μαζί αυτή την εμπειρία!

Η ομάδα μας ήταν εκεί και μαζί με εθελοντές του event πραγματοποιήσαν 300+ CV & LinkedIn reviews και mock interviews, που βοήθησαν τ@ παρευρισκόμεν@ να χτίσουν ένα δυνατό βιογραφικό και να προετοιμαστούν για τις συνεντεύξεις με τις εταιρείες!

Τι άλλο είδαμε;

Στα Talent Days by CollegeLink παρευρέθηκαν πάνω από 40 ομιλητές που πραγματοποίησαν πάνω από 35 ομιλίες και workshops. Σε αυτά μάθαμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα trend της αγοράς εργασίας, πώς να διεκδικήσουμε μια καριέρα σε τομείς όπως το web development, το data analysis και τα οικονομικά αλλά πως να χτίσουμε ένα καλό personal brand του εαυτού μας!

Ανακάλυψε τις 50+ εταιρείες των Talent Days που προσλαμβάνουν άμεσα!

H ομάδα της ICF Greece πραγματοποίησε πάνω από 50 speed coaching sessions, βοηθώντας τ@ νέ@ να βρουν το επαγγελματικό μονοπάτι που τους ταιριάζει και να οργανώσουν τα επόμενα steps της καριέρας τους!

Όμως, δε θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο βιογραφικό, χωρίς να φροντίσουμε για τη φωτογραφία! Όσ@ επιθυμούν να έχουν φωτογραφία στο βιογραφικό τους, είχαν την ευκαιρία και τις δύο μέρες του event να έρθουν στο Professional Photo Booth που υπήρχε και να βγάλουν μια επαγγελματική φωτογραφία για το LinkedIn ή το cv τους.

Το καλύτερο;

Παρευρέθηκαν με booths 50+ εταιρείες, όπως Intralot, Instacar, EY Greece, Motodynamics, Shopflix κ.α., οι οποίες έχουν δημοσιεύσει στην πλατφόρμα μας 250+ θέσεις εργασίας, δίνοντας στους υποψήφιους τη δυνατότητα να τις γνωρίσουν από κοντά… και τις επόμενες μέρες, το τηλέφωνο όσων παρευρέθηκαν θα αρχίσει να χτυπάει για να κανονίσουν συνέντευξη μαζί τους.

Η IKEA Greece φρόντισε για την εντυπωσιακή διακόσμηση του main stage μας ώστε να αισθάνονται οι καλεσμένοι μας σαν στο σπίτι τους, και τα Goody’s Burger House φρόντισαν να γεμίσουν τις κοιλίτσες της οργανωτικής ομάδας και των εθελοντών ώστε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας έως το τέλος!

Ευχαριστούμε όλους τους partners των Talent Days, και φυσικά τους συμμετέχοντες που με τη συμμετοχή τους καταφέραμε να απογειώσουμε το event! Τα λέμε σε ένα επόμενο!

Ανακάλυψε τις 50+ εταιρείες των Talent Days που προσλαμβάνουν άμεσα!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 – Σε Μαθηματικά, Αρχαία και Βιολογία εξετάζονται σήμερα οι μαθητές!

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET