ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Τα στάδια της νυχτερινής εξόδου με τους φίλους σου, είναι αυτά που θα αναπολείς περισσότερο σε 10 χρόνια!

Η νυχτερινή έξοδος με τους φίλους σου πάντα αποτελεί γεγονός. Και πώς να μην είναι άλλωστε; Επιτέλους πρόκειται να βιώσεις μερικές στιγμές ξεφαντώματος και διασκέδασης με τους φίλους σου, ύστερα από μία κουραστική ημέρα στην δουλειά ή την σχολή. Κάθε έξοδος με τους φίλους σου είναι διαφορετική όμως είναι σίγουρο ότι πάντα κάτι εξευτελιστικό θα […]

Θεώνη Σταματοπούλου

3 Δεκεμβρίου, 2016

Η νυχτερινή έξοδος με τους φίλους σου πάντα αποτελεί γεγονός. Και πώς να μην είναι άλλωστε; Επιτέλους πρόκειται να βιώσεις μερικές στιγμές ξεφαντώματος και διασκέδασης με τους φίλους σου, ύστερα από μία κουραστική ημέρα στην δουλειά ή την σχολή. Κάθε έξοδος με τους φίλους σου είναι διαφορετική όμως είναι σίγουρο ότι πάντα κάτι εξευτελιστικό θα συμβεί εν τέλει και θα σας κάνει όλους να γελάτε μέχρι δακρύων, αδιαφορώντας για το τι θα πει ο κόσμος. Και πολύ καλά κάνετε! Ζήστε το ελεύθερα!

Αυτά είναι τα στάδια που περνάς κάθε φορά που βγαίνεις έξω με τους φίλους σου:

#1 Το στάδιο της ομαδικής συνομιλίας

Το πρώτο βήμα και ίσως το πιο δύσκολο θα πω εγώ. Θα συμβεί νωρίτερα μέσα στη μέρα και σκοπός της συνομιλίας θα είναι να καταλήξετε στο ποιοι θα βγείτε, πού θα πάτε και πώς θα πάτε εκεί. Είναι τόσο εκνευριστική διαδικασία γιατί ο καθένας λέει τα δικά του και απαντάει όποτε γουστάρει με αποτέλεσμα μερικές φορές τα σχέδια να είναι στα πρόθυρα να ακυρωθούν και να ξενερώσουν όλοι.

monos5

#2 Το στάδιο της προετοιμασίας

Αφού επιτέλους αποφασίσατε ότι θα βγείτε, συνειδητοποιείς ότι είσαι ντυμένος/η σαν λέτσος και πρέπει να σταθείς μπροστά από την ντουλάπα σου τουλάχιστον για 45 λεπτά (αν είσαι γυναίκα) μέχρι να αποφασίσεις τι θα φορέσεις. Όσο δε ετοιμάζεσαι, πίνεις παράλληλα κάτι για να φτιαχτείς και να πας στο μέρος όπου θα βγεις σε κατάσταση πλήρης ετοιμότητας.

eksodos2

#3 Το στάδιο της αναζήτησης του αλκοόλ

Έφτασες πλέον στον χώρο όπου αποφασίσατε να συναντηθείτε εσύ και οι φίλοι σου και ψάχνεις κατευθείαν απεγνωσμένα για αλκοόλ. Την στιγμή που το πανέμορφο μπουκάλι βότκας καταφθάνει στο τραπέζει σε περιλούζει μία απύθμενη ευτυχία. Ξεκινάς να πίνεις δίχως έλεος.

stadia-exodou3

#4 Το στάδιο της συζήτησης με αγνώστους

Έχεις πιει ήδη αρκετά τόσο ώστε να πάρεις το θάρρος να φλερτάρεις με οτιδήποτε κινείται γύρω σου. Από την στιγμή που θα εντοπίσεις τον στόχο σου, κεντράρεις, κερνάς κανα δυο σφηνάκια και κάνεις πλήρη επίθεση. Γελάκια, αγγίγματα και αλλοπρόσαλλα λόγια δίνουν και παίρνουν.

stadia-exodou4

#5 Το στάδιο του ξεβιδώματος

Η νύχτα κυλά ωραία και θες φυσικά να χορέψεις. Στα ξαφνικά παίζει το αγαπημένο σου κομμάτι και χορεύεις δίχως αύριο ενώ ταυτόχρονα τραγουδάς όσο πιο δυνατά μπορείς επειδή φυσικά ταυτίζεσαι με τους στίχους του τραγουδιού. Ννναι.

stadia-exodou5

#6 Το στάδιο του «Θέλω τώρα να ανέβω στην μπάρα»

Ξαφνικά νιώθεις λες και θέλεις όλος ο κόσμος να δει τις χορευτικές σου φιγούρες και το πόσο καλά περνάς. Ανεβαίνει σε εκείνο το τραπέζι που βρίσκεται στο κέντρο και χορεύεις όσο πιο επειδικτικά μπορείς. Την συνέχεια την ξέρουμε όλοι. Αν είσαι άσχετος/η με τον χορό, γίνεσαι απλά ρόμπα.

stadia-exodou6

#7 Το στάδιο του «Δεν θέλω να πιω άλλο, θα ξεράσω»

Αλλά φυσικά εξακολουθείς να πίνεις κανονικά. Τα σφηνάκια και οι κανάτες δίνουν και παίρνουν κι εσύ δεν μπορείς να αντισταθείς.

stadia-exodou7

#8 Το στάδιο του «Γιατί πο*στη μου φόρεσα τακούνια;»

Ναι είναι μία πολύ καλή ιδέα στην αρχή της βραδιάς. Μιλάμε άλλωστε για τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα που ταιριάζουν γάντι με το συνολάκι σου, όμως όσο περνάει η νύχτα με τον χορό και την ορθοστασία να σε έχουν γονατίσει, μετανιώνεις την ώρα και την στιγμή που αποφάσισες να τα φορέσεις. Το μόνο που θες είναι να ουρλιάξεις από τον πόνο.

stadia-exodou8

#9 Το στάδιο του «Είμαι απίστευτα κουρασμένος/η και θέλω φαΐ»

Το μόνο πράγμα που σε κρατάει όρθιο/α εκείνη την στιγμή είναι το γεγονός ότι αφού φύγετε από εκεί που διασκεδάζετε θα πάτε να φάτε βρώμικο. Πιτόγυρα, πατάτες και σουβλάκια στροβιλίζουν το μυαλό σου.

stadia-exodou9

#10 Το στάδιο της αναλαμπής

Μετά από ένα φοβερό hangover την επομένη και μη μπορώντας να κάνεις τίποτε άλλο παρά να κοιμάσαι όλη μέρα, ξαφνικά εικόνες και συζητήσεις από την χθεσινή βραδιά ξεπηδούν στο μυαλό σου. Κι εκεί αρχίζει ο πανικός. Δεν ξέρεις σε ποια τρύπα να χώσεις το κεφάλι σου από την ντροπή.

stadia-exodou10

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET