ΕΛΛΑΔΑ

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στη Βόρεια Ελλάδα, ο χειμώνας είναι κι επίσημα εδώ!

Η εποχή του χουχουλιάσματος έφτασε και δεν μπορείς να μας πει κανείς τίποτα!.

Neopolis Team

28 Νοεμβρίου, 2022

Μπορείτε κι επίσημα πια να βάλετε στο Spotify το ‘Let It Snow’ να παίζει! Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στη Βόρεια Ελλάδα και άρα δεν είμαστε παράλογοι να ευχηθούμε για άσπρη μέρα κι εμείς στην υπόλοιπη χώρα (ίσως και να είμαστε λίγο, but who cares?).

Μετά το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα φωτάκια, το χιόνι είναι αυτό που καθορίζει τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου κι ας το βλέπουμε κυρίως από φωτογραφίες. Μπαίνεις στο mood, οπότε μας κάνει. Την ίδια τακτική θα ακολουθήσουμε και τώρα. Τα Βόρεια ντύθηκαν στα λευκά και οι παραμυθένιες φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει την οθόνη του κινητού μας, μας κάνουν να νιώθουμε μέρος αυτού του σκηνικού.

Λιβαδερό Κοζάνης, Δήμος Σερβίων

Όσο κι αν θαυμάζουμε εντωμεταξύ τα ειδυλλιακά αυτά τοπία, το 2022 μας έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίλημμα. Από τη μία, ποιος δε θέλει λίγο χιονάκι και κρύο για να βγει έξω για χιονοπόλεμο, κι από την άλλη, ποιος πληρώνει τη θέρμανση για να ζεσταθεί το κοκαλάκι;

Θεωρήστε ότι αυτό είναι το coping mechanism μας για να μην μας πιάσει η ζήλια όσο βλέπουμε τις παρακάτω εικόνες από ορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, οι πρώτες λευκές σκεπές σημειώθηκαν την Κυριακή στο Νυμφαίο ΦλώριναςΣαμαρίνα, ΣέλιΜηλιά Μετσόβου και Περτούλι Τρικάλων, σηματοδοτώντας την άφιξη του χειμώνα.

Το κέντρο της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας είδαν επίσης τις πρώτες χιονονιφάδες να κάνουν την εμφάνισή τους, με τη θερμοκρασία να πέφτει μέχρι του 2 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο Περτούλι Τρικάλων άγγιξε τους -3. Την ίδια ώρα, η αστυνομία εξέδωσε την πρώτη ανακοίνωση για χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων τον φετινό χειμώνα.

Σέλι

Στα λευκά ντύθηκε και το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, το οποίο αναμένει τους επισκέπτες του, που το προτιμούν κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Το γραφικό Πήλιο καλωσόρισε κι αυτό επίσημα το χειμώνα, με τη χιονόπτωση να έχει ξεκινήσει από χθες το βράδυ και τον υδράργυρο να δείχνει έως και -2 βαθμούς, ενώ στα λευκά ντύθηκε και το Καρπενήσι.

Είναι safe λοιπόν να πούμε ότι ο χειμώνας έφτασε – φτιάξτε τσαγάκι κι απολαύστε τον!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το νησί της Ελλάδας με τα καθαρότερα νερά στον κόσμο δεν ανήκει στις mainstream επιλογές!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ολλανδία: Η ακροδεξιά κυβέρνηση μειώνει τους ξένους φοιτητές στα πανεπιστήμια της χώρας!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάτες σπρώχνουν τρόλεϊ που έχει μείνει στη Συγγρού, στην ultimate Ελλάδα στιγμή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET