ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Τι το ξεχωριστό έχουν αυτά τα πατατάκια και είναι τα πιο ακριβά του κόσμου;

Στην περίπτωση μας, η φράση «δεν μπορείς να φας μόνο ένα» δεν ισχύει επουδενί. Και αυτό γιατί η σουηδική μικροζυθοποιία St Erik δημιούργησε τα πιο ακριβά πατατάκια των οποίων η τιμή τους ανέρχεται στα 51 ευρώ, προκειμένου να συνοδεύουν την μπύρα τους. Τι τα κάνουν όμως τόσο ξεχωριστά ώστε να βάλει κάποιος πολύ βαθιά το […]

Neopolis Team

21 Οκτωβρίου, 2016

Στην περίπτωση μας, η φράση «δεν μπορείς να φας μόνο ένα» δεν ισχύει επουδενί. Και αυτό γιατί η σουηδική μικροζυθοποιία St Erik δημιούργησε τα πιο ακριβά πατατάκια των οποίων η τιμή τους ανέρχεται στα 51 ευρώ, προκειμένου να συνοδεύουν την μπύρα τους.

patataki1

Τι τα κάνουν όμως τόσο ξεχωριστά ώστε να βάλει κάποιος πολύ βαθιά το χέρι του στην τσέπη του; Είναι οι λεπτές πατάτες Ammarnas, τα μανιτάρια, η τρούφα από φύκια και το κρεμμύδι Leksand, τα συστατικά τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία τους.

Αν βέβαια έστω και ένας θα είχε την περιέργεια να δοκιμάσει αυτό το πολύτιμο πατατάκι, ατύχησε μιας και τα 100 κουτιά από 5 πατατάκια το καθένα έχουν πλέον εξαντληθεί. Σύμφωνα με την εταιρεία όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

patataki2

patataki3

Πηγή: Thatslife.gr

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το ανανεωμένο cashier του Neon54 Casino διευκολύνει τις πληρωμές στην Ελλάδα το 2023

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η καμπάνια των adidas Originals αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET