fbpx

Αλκοόλ, σεξ και όργια στην αποφοίτηση των Νορβηγών | Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!


Τρεις εβδομάδες ατελείωτης κατανάλωσης αλκοόλ, πάρτυ με άγρια σκηνικά και αχαλίνωτο σεξ σε δημόσιους χώρους. Αυτή είναι μια συγκρατημένη περιγραφή των όσων λαμβάνουν στη Νορβηγία, κατά την αποφοίτηση των μαθητών του Λυκείου της χώρας.

Οι νεαροί και οι νεαρές της Χώρας των Βίκινγκ, επιλέγουν μ’ αυτόν τον τρόπο να γιορτάσουν την είσοδό τους στην ενήλικη ζωή. Η περίοδος των 20ήμερων εορτασμών, ονομάζεται «Russefeiring» κι αποτελεί κάτι σαν έθιμο των παιδιών εκεί. Πώς έχουμε την πενταήμερη εμείς εδώ, ε καμία σχέση…

Όταν το πάρτυ ξεκινά, οι εν δυνάμει φοιτητές καλούνται να βγάλουν εις πέρας μια σειρά από δοκιμασίες, με σκοπό να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότεορυς πόντους. Οι δοκιμασίες αυτές, περιλαμβάνουν συνήθως μπόλικη ποσότητα αλκοόλ, σεξ στους δρόμους και στις αυλές του κόσμου καθώς και «εισβολή» στα σπίτι των καθηγητών τους, χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση.

Προφανώς κάθε δοκιμασία προϋποθέτει και τις αποδεικτικές φωτογραφίες για να θεωρηθεί πετυχημένη.

orgia-norvigwn1

Αν πάντως υπάρχει κάτι εντελώς αχρείαστο αυτές τις μέρες στη Νορβηγία, αυτά είναι τα …εσώρουχα.

orgia-norvigwn2

Τουλάχιστον όσον αφορά τις γυναίκες. Οι άντρες μάλλον είναι περισσότερο μαζεμένοι…

orgia-norvigwn3

Καλά, όχι οτι μετά από 3 εβδομάδες μόνιμης κατανάλωσης αλκοόλ, καταλαβαίνουν τι φοράνε…

orgia-norvigwn4

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στην όλη φάση, είναι πως το παρτυ ξεκινά πριν τις τελικές εξετάσεις των μαθητών, πόσο μάλλον πριν την αποφοίτησή τους.

Αυτό σημαίνει πως τη νύχτα της κραιπάλης, ακολουθεί το πρωινό μάθημα στο σχολείο καθώς και το διάβασμα για τις εξετάσεις. Διότι ναι, ανάμεσα στις αποστολές που πρέπει να ολοκληρώσουν οι μαθητές, κάπου υπάρχει και το διάβασμα!

Προηγείται βέβαια το «χτύπημα» του πρώτου τατουάζ, ένα ΠΣΚ συνεχόμενης μέθης καθώς και η συμπλήρωση της λίστας ερωτικών συντρόφων, με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.

Δεν είναι περίεργο λοιπόν, που τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο και σε κάθε ευκαιρία το ρίχνουν στον ύπνο…

orgia-norvigwn5

Άλλωστε, μετά τη λήξη των μαθημάτων, το πάρτυ ξεκινά! Χρειάζονται δυνάμεις δηλαδή…

orgia-norvigwn6

Κατά τη διάρκεια των εορτασμών του «Russefeiring», οι δρόμοι των πόλεων είναι γεμάτοι από νεαρούς που ζουν τη φάση τους:

orgia-norvigwn7

Μιλάμε για τρέλα, όχι αστεία!

Το αξιοσημείωτο πάντως, είναι πως γονείς και καθηγητές δε φαίνεται να ενοχλούνται ιδιαίτερα μ’ αυτό το έθιμο. Αντιθέτως, αναπολούν τα δικά τους μαθητικά χρόνια και θεωρούν πως είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσει ένα παιδί από την εφηβεία στην ενήλικη ζωή.

Μάλιστα, οι ψυχολόγοι έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος, λέγοντας πως αυτού του είδους τα πάρτυ, βοηθούν τους νεαρούς και τις νεαρές να ξεπεράσουν τα απωθημένα τους, να γνωρίσουν έναν τρόπο ζωής που βλέπουν μόνο στις ταινίες, να τον απομυθοποιήσουν και στη συνέχεια να γίνουν καλύτεροι πολίτες για τη χώρα.

Άλλωστε, αξίζει να σημειώσουμε πως η Νορβηγία είναι η χώρα με το υψηλότερο επίπεδο διαβίωσης στην Ευρώπη και διαθέτει μια οικονομία η οποία αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Αυτό, για να προλάβουμε εσένα που ετοιμάζεσαι να κράξεις…

Ορίστε και οι υπόλοιπες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Ίντερνετ τις τελευταίες ώρες, παρόλο που το «Russefeiring» αργεί ακόμα μιας και ξεκινά στα μέσα του Απριλίου:

orgia-norvigwn8 orgia-norvigwn9 orgia-norvigwn10 orgia-norvigwn11 orgia-norvigwn12 orgia-norvigwn13 orgia-norvigwn14 orgia-norvigwn15 orgia-norvigwn16 orgia-norvigwn17

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET