ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Τα Marlboro την είδαν… αλήτικα κι έρχονται με τσιγάρα κάνναβης!

Να τα μας… Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση κολοσσού αυτού του μεγέθους σε προϊόντα κάνναβης! Και κάτι μας λέει πως θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σίγουρα θα έχετε διαβάσει για τη νομιμοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς στον Καναδά, με αποτέλεσμα να πωλούνται αρκετά προϊόντα με βάση τη […]

Neopolis Team

8 Δεκεμβρίου, 2018

Να τα μας… Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση κολοσσού αυτού του μεγέθους σε προϊόντα κάνναβης! Και κάτι μας λέει πως θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σίγουρα θα έχετε διαβάσει για τη νομιμοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς στον Καναδά, με αποτέλεσμα να πωλούνται αρκετά προϊόντα με βάση τη συγκεκριμένη ουσία σε ειδικά καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα.

Όταν δημιουργείται μια τέτοια ευκαιρία σε μια χώρα 36,7 εκατομμυρίων πολιτών, είναι αδιανόητο να μην τραβήξει τα βλέμματα και των μεγαλύτερων πολυεθνικών εταιρειών του κόσμου. Κάπως έτσι, δεν άργησε να πραγματοποιηθεί η πρώτη «κίνηση – ματ» από την Marlboro, η οποία διατίθεται να επενδύσει το ποσό των 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, λανσάρωντας τα δικά της τσιγάρα κάνναβης.

Όπως θα περίμενε κανείς, η ανακοίνωση της εν λόγω επένδυσης έχει σπείρει τον ενθουσιασμό στους χρήστες των social media, καθιστώντας την ήδη 100% πετυχημένη. Τουλάχιστον από θέμα marketing. Ταυτόχρονα, ενισχύεται το επιχείρημα όσων θεωρούν οτι η νομιμοποίηση της χρήσης της κάνναβης μπορεί να φέρει δισεκατομμύρια επενδύσεων, προσφέροντας πολλαπλά οικονομικά (κι όχι μόνο) οφέλη στα κράτη που θα… τολμήσουν να την υιοθετήσουν.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET