Είναι viral

Ετοιμάζεσαι να μείνεις μόνος; Τα «Έπιπλα του Τιμημένου Φοιτητή» είναι ό,τι χρειάζεσαι!

Αρχικά, έχεις εδώ μαζεμένα όλα τα τιπς που θα σε βοηθήσουν να τα βγάλεις πέρα με το στήσιμο του σπιτικού σου, οπότε ρίξε μια ματιά και κινήσου αναλόγως. Πιο ειδικά όμως, στο συγκεκριμένο άρθρο θα μιλήσουμε για τον κανόνα εκείνο που θα έπρεπε να τηρεί κάθε φοιτητής ανεξαιρέτως (που σπουδάζει εκτός) και ακούει στο όνομα […]

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

19 Σεπτεμβρίου, 2019

Αρχικά, έχεις εδώ μαζεμένα όλα τα τιπς που θα σε βοηθήσουν να τα βγάλεις πέρα με το στήσιμο του σπιτικού σου, οπότε ρίξε μια ματιά και κινήσου αναλόγως.

Πιο ειδικά όμως, στο συγκεκριμένο άρθρο θα μιλήσουμε για τον κανόνα εκείνο που θα έπρεπε να τηρεί κάθε φοιτητής ανεξαιρέτως (που σπουδάζει εκτός) και ακούει στο όνομα «μεταχειρισμένα έπιπλα».

Πας να μείνεις για 4 τουλάχιστον χρόνια στην ξενιτιά, προσπαθώντας να καλύψεις ανάγκες όσο πιο οικονομικά γίνεται και επιλέγεις να αγοράσεις ολοκαίνουργια έπιπλα, τα οποία με το τέλος αυτής της εποχής, θα βρεθούν σε κάποια αποθήκη; Δεν το λες και τέρμα λογικό σκεπτικό. Αν σε παίρνει βέβαια, πήγαινε πάρε τους πιο ακριβούς πολυελαίους και μη λυπάσαι.

Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως, κάνε μια γύρα στο Marketplace και θα μας θυμηθείς. Εκτός του ότι πωλείται ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σου, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και οι αγγελίες σαν αγγελίες! Οκ, μία συγκεκριμένη ήταν εκείνη που μας έκλεψε την καρδιά κι επειδή απευθύνεται στους απανταχού φοιτητές, που αναζητούν οικονομικούς τρόπους επίπλωσης και διακόσμησης του χώρου τους, δεν μπορούσαμε να την αφήσουμε να περάσει στο ντούκου.

Τα έπιπλα του τιμημένου φοιτητή προσφέρει συγκεκριμένα ένας, πρώην φανταζόμαστε, φοιτητής, αλλά δεν είναι τόσο τα αντικείμενα αυτά καθ’ αυτά που μας έκαναν εντύπωση, αλλά ούτε και οι τιμές τους.

Διάβασε την περιγραφή εδώ  και θα μας καταλάβεις. Στη συνέχεια, παρατήρησε τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις ακόμα πιο πολλά.

Μεταξύ άλλων, έχει επιλέξει να προμοτάρει ορισμένα από τα αντικείμενα προς πώληση, με την ύπαρξη ενός σπαθιού στο κάδρο. Το οποίο Εξκάλιμπερ μας γεννά δύο απορίες: τι θέση έχει στο σπίτι του φοιτητή εξ αρχής και ποιος ο ρόλος του στο όλο σκηνικό; Όσο για την κούτα με τις πρωτεΐνες στην κατάψυξη του ψυγείου, υποψιαζόμαστε ότι ο τυπάς δεν ακολουθούσε και τόσο πιστά τα ίδια του τα λεγόμενα στην περιγραφή «Ψυγειαρα ΜΕ ΚΑΤΆΨΥΞΗ να χώνεις κρέατα». 

Πάντως, απ’ ό,τι κατάλαβες μπορείς να πετύχεις μεγάλες ευκαιρίες στο συγκεκριμένο κομμάτι του fb, αλλά λόγω έμπνευσης, δημιουργικότητας και όρεξης, θα προτείναμε να το σκεφτείς καλά για τις παραπάνω προσφορές.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET