ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα χειρότερα μέρη να γνωρίσεις γκομενάκι, αν ψάχνεσαι για κάτι πιο σοβαρό!

Γιατί δεν φταίει πάντα η τύχη σου, αλλά οι λάθος επιλογές που κάνεις...

Αν τα ερωτικά σου δεν είναι και στα καλύτερα τους και πηγαίνεις από το ένα αποτυχημένο ραντεβού στο άλλο, τότε θα ξέρεις πολύ καλά ότι δεν φταίει μόνο η τύχη σου η ξεδοντιάρα, αλλά οι κακές σου επιλογές και ειδικότερα τα μέρη που συνηθίζεις να γνωρίζεις νέα πρόσωπα. Για κάθε καλό μέρος που συναντάς έναν σωστό τύπο, υπάρχουν άλλα τόσα που σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυνται για σοβαρό φλερτ.

Προτού λοιπόν αρχίσεις τις ευχούλες στη μοίρα σου, μήπως να αναρωτηθείς αν γνωρίζεις τους λάθους ανθρώπους στα λάθος μέρη;

Και ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Δεν είναι όλες οι περιστάσεις κατάλληλες για να κάνεις σοβαρές γνωριμίες. Το ‘χεις δοκιμάσει και το πράγμα έχει αποτύχει παταγωδώς, οπότε γιατί να επιμένεις; Υπάρχουν συγκεκριμένες καταστάσεις που μας φέρνουν κοντά με ανθρώπους, που ύστερα ευχόμαστε να μην είχαμε γνωρίσει ποτέ. Με τους γνωστούς μ@λ@κες που όλες ξέρουμε, αλλά παρόλα αυτά την πατάμε κάθε φορά και ποτέ δεν παίρνουμε τελικά το μάθημά μας.

Για να μην την πάθεις ακόμη μία λοιπόν, έχε στο νου σου τα παρακάτω μέρη κι απόφυγέ τα όσο μπορείς όταν ψάχνεις για κάτι σοβαρό:

#1 Σε μπαρ, κλαμπ και τέτοια

Οι άνδρες πάνε σ’ αυτά τα μαγαζιά για πολλούς λόγους. Το να βρουν την αγάπη της ζωής τους όμως ΔΕΝ είναι ένας απ’ αυτούς. Τα σχέδιά τους όχι απλά δεν είναι μακροπρόθεσμα, αλλά αντίθετα εντελώς βραχυπρόθεσμα και επιφανειακά. Ποια θα βρούμε δηλαδή να κάνουμε σεξ και να περάσουμε καλά. Όταν σε όλα αυτά μαζί εμπλέκονται το αλκοόλ, η πολυκοσμία και η δυνατή μουσική, καταλαβαίνεις ότι καμία σοβαρή συζήτηση ή γνωριμία δεν μπορεί να προκύψει.

#2 Μακριά από τα social media

Στις μέρες μας, όσο πιο πολλά προφίλ έχεις, τόσο πιο εύκολα γνωρίζεις καινούρια άτομα. Οι επιλογές είναι πολλές και οι άντρες πέφτουν σαν ακρίδες. Να μην αμφιβάλλεις ότι παίζει να στέλνουν τα ίδια πράγματα σε πολλές κοπέλες ταυτόχρονα. Με τόσα που ακούμε να συμβαίνουν γύρω μας, ποτέ δεν ξέρεις με τι ψυχάκια μπορεί να μπλέξεις και πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι να επικοινωνείς με ανθρώπους που δε γνωρίζεις.

#3 Όπου γάμος και χαρά, εσύ τελευταία 

Το καλύτερο μέρος ενός γάμου είναι η δεξίωση. Φαγητό, ποτό και μία αφθονία από ελεύθερες γυναίκες και άνδρες που αναζητούν εναγωνίως το άλλο τους μισό, ειδικά όταν έχουν δει πριν λίγο δύο ανθρώπους να συνδέουν τις ζωές τους. Τα μάτια των ανδρών ψάχνουν με λαχτάρα όμορφες, ελεύθερες γυναίκες και ειδικότερα εκείνες που πιστεύουν ότι είναι λιγάκι πιο ευαίσθητες σχετικά με το γάμο άρα και θα πέσουν ευκολότερα στο φλερτ. Δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι καθόλου φίλη μου, τελικά.

#4 Έρωτας στον εργασιακό χώρο, τι δύσκολο πράγμα 

Πολύ κακό μέρος για να ψαρέψεις γκόμενο και να έχεις σοβαρές βλέψεις για τη σχέση σας. Είναι φυσικό κι επόμενο να σου αρέσει κάποιος από τους συναδέλφους σου ένα κλικ παραπάνω και να σκεφτείς μήπως ταιριάζετε, ακόμα και να βγεις μερικά ραντεβού μαζί του, αλλά αν δεν πάει καλά, μετά θα καταλήξει απλά να έχει δημιουργηθεί ένα πολύ άσχημο εργασιακό περιβάλλον και για τους δυο. Αυτό συμβαίνει όταν μπλέκεις τα ερωτικά με τα επαγγελματικά σου.

#5 Στις διακοπές

Καλοκαιράκι έχουμε, φαντάζομαι θα έχεις κανονίσει ή πρόκειται να κανονίσεις ένα ταξιδάκι με την κοριτσοπαρέα σου για να κάνετε τα μπανάκια σας και να περάσετε όμορφα. Το τι φλερτ πέφτει το καλοκαίρι, δε χρειάζεται να το πω εγώ, το ξέρετε και το βιώνετε όλες σας. Όλες οι αντροπαρέες στα νησιά πάνε και πέφτουν σαν τους γύπες πάνω στις αντίστοιχες κοριτσοπαρέες και γίνονται στενός κορσές. Απ’ ό,τι καταλαβαίνεις, σοβαρή σχέση από διακοπές δεν προκύπτει εύκολα και δεν κρατάει. Κάνε την πλάκα σου, πέρνα όμορφα αλλά μέχρι εκεί.

Γενικότερα, θα σου πρότεινα να γνωρίζεις κόσμο, να περνάς καλά και με τον καιρό κι αφού έχετε γνωριστεί καλύτερα, ξέρεις περί τίνος πρόκειται και ποια είναι τα «θέλω» του άλλου, μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου και αναλόγως να κινηθείς. Μην κάνεις γνωριμίες με την προοπτική μιας μακροχρόνιας σχέσης ή ακόμα και γάμου. Κράτα μικρό καλάθι στην αρχή, για να αποφύγεις μεγάλες απογοητεύσεις. 

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET