ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Οι εφαρμογές που εξαντλούν τη μπαταρία του smartphone μας!

Μπορεί τα smartphones να είναι πολύ «ουάου» σε σχέση με τα απλά συμβατικά κινητά, όμως έχουν ένα μειονέκτημα που όλοι έχουμε παρατηρήσει. Η μπαταρία τους, η οποία πάντα τελειώνει όταν δεν πρέπει και σε γενικές γραμμές δεν είναι αρκετή για τη δραστηριότητά μας. Αν και τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει τεράστιες βελτιώσεις και από τη […]

Default avatar

Guest Author

30 Νοεμβρίου, 2015

Μπορεί τα smartphones να είναι πολύ «ουάου» σε σχέση με τα απλά συμβατικά κινητά, όμως έχουν ένα μειονέκτημα που όλοι έχουμε παρατηρήσει. Η μπαταρία τους, η οποία πάντα τελειώνει όταν δεν πρέπει και σε γενικές γραμμές δεν είναι αρκετή για τη δραστηριότητά μας.

Αν και τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει τεράστιες βελτιώσεις και από τη Samsung αλλά και από την Apple στις μπαταρίες που έχουν οι συσκευές τους, το πρόβλημα φαίνεται ότι δεν έχει λυθεί σε μεγάλο βαθμό.

Η AVG πρόσφατα πραγματοποίησε μία έρευνα με την οποία ανακαλύπτει ποιες εφαρμογές ευθύνονται για την υπερβολική μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας μας. Σύμφωνα με την παραπάνω έρευνα, το Facebook είναι πρώτο στη λίστα με τις εφαρμογές που εξαντλούν τη μπαταρία των smartphone μας ενώ ακολουθεί το Spotify Music και το Instagram.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εικόνα που δημοσίευσε η AVG με την ολοκλήρωση της έρευνάς της:

battery apps

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα διαδικτυακά καζίνο στην ελληνική αγορά: Ολοκληρωμένος Οδηγός

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET