ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Συνελήφθη μαθήτρια για αντιγραφή στις Πανελλήνιες | Δείτε το τρελό κόλπο που σκαρφίστηκε!

Την εύκολη λύση στις Πανελλήνιες Εξετάσεις νόμιζε πως βρήκε μια μαθήτρια στο 2ο ΓΕΛ Κω, προκειμένου να περάσει με όσο καλύτερο βαθμό γίνεται τα μαθήματα. Αμετανόητη, λογικά, στο να ανοίξει βιβλίο να διαβάσει, επέλεξε τη χρήση ακουστικού με τη βοήθεια της μεγαλύτερής της αδερφής. Πιο συγκεκριμένα, η 18χρονη μαθήτρια πιάστηκε να αντιγράφει από τον επιτηρητή […]

Neopolis Team

14 Ιουνίου, 2018

Την εύκολη λύση στις Πανελλήνιες Εξετάσεις νόμιζε πως βρήκε μια μαθήτρια στο 2ο ΓΕΛ Κω, προκειμένου να περάσει με όσο καλύτερο βαθμό γίνεται τα μαθήματα. Αμετανόητη, λογικά, στο να ανοίξει βιβλίο να διαβάσει, επέλεξε τη χρήση ακουστικού με τη βοήθεια της μεγαλύτερής της αδερφής.

Πιο συγκεκριμένα, η 18χρονη μαθήτρια πιάστηκε να αντιγράφει από τον επιτηρητή της μέσω ακουστικού με καλώδιο στο αυτί, που είχε κρύψει ανάμεσα στα μαλλιά της.

Με συνοπτικές διαδικασίες μηδενίστηκε στο μάθημα της Ιστορίας, ενώ συνελήφθη και η 24χρονη αδερφή της που την βοηθούσε στα θέματα.

Οι Πανελλήνιες μετά από αυτόν τον πανικό συνεχίστηκαν κανονικά για τους υπόλοιπους μαθητές, οι οποίοι κάτι μας λέει ότι δεν θα τολμήσουν ποτέ να κάνουν σκονάκι ή να χρησιμοποιοιήσουν γενικά άλλα μέσα στο μέλλον.

Όσον αφορά πάντως τις εξετάσεις, ο κανονισμός λέει πως απαγορεύεται οι μαθητές να έχουν μαζί τους στην αίθουσα κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, βιβλία, τετράδια και σημειώσεις.

Μηδέν θα πάρουν στο γραπτό όσοι μαθητές αντιγράψουν κατά τη διάρκεια της εξέτασης από βιβλίο ή σημειρώσεις ή από γραπτό άλλου μαθητή, ενώ την ίδια τύχη θα έχουν και όσοι προκαλούν θόρυβο ή δε συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Βάσεις 2024: Την έκπληξη θα κάνουν οι Ιατρικές Σχολές – Πώς αναμένεται να κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET