Το Twitter «γλέντησε» για τα καλά με το χθεσινό συμβούλιο ξεβρακώματος στο Survivor!


Η περίοδος χάριτος για την ομάδα των Μαχητών μάλλον έλαβε τέλος, ειδικά μετά το χθεσινό συμβούλιο ή για να το πούμε και πιο σωστά, μετά το χθεσινό συμβούλιο ξεβρακώματος. Οι τρεις υποψήφιες για αποχώρηση είναι η Ροδάνθη – αναμενόμενο κιόλας-, η Μαρίνα και η Ντάρια. Οι δύο τελευταίες μάλιστα δεν συμφώνησαν με την απόφαση του Ηλία και του Κωνσταντίνου αντίστοιχα, και σύμφωνα με το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο, οι παίκτριες έκαναν λόγο για γελοιότητες και άνανδρες κινήσεις.

Η Μαρίνα στην ουσία τέθηκε σε υποψηφιότητα από τον Ηλία, καθώς η ίδια παραδέχτηκε ότι μοιράστηκε στην ομάδα όσα εκείνος της είχε πει εμπιστευτικά. Και όπως παρακολουθήσαμε χθες, η Μελίνα η οποία ανήκει στην ίδια κλίκα με την Μαρίνα την άδειασε κανονικότατα.

Αυτό είναι το σχετικό απόσπασμα:

Το αθάνατο ελληνικό twitter ήταν εκεί για ακόμη μια φορά προκειμένου να σχολιάσει με το δικό του μοναδικό τρόπο το χθεσινό επεισόδιο, και όπως αντιλήφθηκαμε με τα όσα διαβάσαμε, η Μαρίνα Πήχου είναι αναμφίβολα στο στόχαστρο, αλλά όχι ότι και η Ντάρια δεν είναι «αδυναμία».

Γι’ αυτό κι εμείς, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα κι εκείνα που μας έκαναν να δακρύσουμε απ’ τα γέλια πρωί-πρωί. Έτσι, να μας πάει καλά η μέρα…

Κατ’αρχάς σχολιάστηκε η κίνηση του Σάκη Τανιμανίδη που χθες έκοψε επικό ξεκατίνιασμα. Σάκη μου, δεν τα κάνουν τέτοια λάθη…

Οι τρεις υποψήφιες πάντως, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των χρηστών και τα σχόλια ήταν το ένα πιο απολαυστικό από το άλλο. Twitter και ξερό ψωμί!

Σε αυτό το σημείο να πούμε και το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό όλων μας: ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ:

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET