ΕΛΛΑΔΑ

Πάρε ραβδί, φόρα μανδύα και κλείσε θέση στη σχολή μαγείας που ανοίγει στη Θεσσαλονίκη!

Η Θεσσαλονίκη έχει βαλθεί να μας κάνει να ζηλέψουμε πολύ αυτές τις μέρες. Μετά τον υπερπαραγωγή χριστουγεννιάτικο στολισμό, έρχεται και η σχολή μαγείας για να μας ισοπεδώσει τελείως. Συγκεκριμένα οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης προσκαλούν τον κόσμο στο μυστηριώδες “School of Magic”, τη σχολή μαγείας όπου πέρασε τα εφηβικά του χρόνια κι ο Χάρι Πότερ, στήνοντας […]

Neopolis Team

16 Νοεμβρίου, 2017

Η Θεσσαλονίκη έχει βαλθεί να μας κάνει να ζηλέψουμε πολύ αυτές τις μέρες. Μετά τον υπερπαραγωγή χριστουγεννιάτικο στολισμό, έρχεται και η σχολή μαγείας για να μας ισοπεδώσει τελείως.

Συγκεκριμένα οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης προσκαλούν τον κόσμο στο μυστηριώδες “School of Magic”, τη σχολή μαγείας όπου πέρασε τα εφηβικά του χρόνια κι ο Χάρι Πότερ, στήνοντας για ακόμα μια χρονιά ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Η αναχώρηση των εκκολαπτόμενων μάγων θα γίνει τη 1η Δεκεμβρίου στις 18:00 από τη «μυστική πύλη» μέσα στο Hyatt Regency Thessaloniki. Τα απαραίτητα που χρειάζονται είναι η ειδική πρόσκληση φυσικά, μαζί με το μαγικό ραβδί και τον μανδύα.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική στήριξη σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν την αρρώστια και το θάνατο.

Πληροφορίες:

Πότε; 1/12/2017
Τιμή πρόσκλησης: 15 ευρώ/ άτομο
Πληροφορίες / προπώληση προσκλήσεων: 2310510010 – 6975892280 – 6944619950

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Δικαίωση για την Έλενα Κρεμλίδου σε υπόθεση revenge porn: «Κορίτσια να μιλάτε!»

ΕΛΛΑΔΑ

Θετικό το αλκοτέστ της Κυβέλης στο τροχαίο δυστύχημα – Αντιμέτωπη με κάθειρξη πολλών ετών!

ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός Youtuber πιάστηκε να έχει στην κατοχή του 90 ροζ βίντεο από συνευρέσεις του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET