ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Τι δείχνει το σχήμα των χειλιών σου για το χαρακτήρα σου;

Γράφει η Κάμιλ Φο από το Y-olo.gr   Τα χείλη σου αποτελούν το Α και το Ω για το πρόσωπο σου! Διαμορφώνουν το σχήμα του, έχουν τη δύναμη να γοητεύουν ακόμη κι όταν δεν τα έχεις βάψει (!), ενώ ο τρόπος που μιλάς και οι εκφράσεις σου αποτελούν κομμάτι του ποια είσαι. Τί παραπάνω έχει […]

Neopolis Team

1 Νοεμβρίου, 2015

Γράφει η Κάμιλ Φο από το Y-olo.gr

 

Τα χείλη σου αποτελούν το Α και το Ω για το πρόσωπο σου! Διαμορφώνουν το σχήμα του, έχουν τη δύναμη να γοητεύουν ακόμη κι όταν δεν τα έχεις βάψει (!), ενώ ο τρόπος που μιλάς και οι εκφράσεις σου αποτελούν κομμάτι του ποια είσαι. Τί παραπάνω έχει να δείξει άραγε το σχήμα των χειλιών σου για την προσωπικότητα σου; Θα σου πω αμέσως!

 

1. Μεσαίο μέγεθος. Ούτε μεγάλα, ούτε μικρά, αλλά κάπου στη μέση. Έχεις μέτρο στη ζωή σου, στις σχέσεις σου και στις αντιδράσεις σου. Ούτε πολύ δραματική, ούτε η χαρά της ζωής. Κάτι στη μέση όμως.

 

2. Μεγαλύτερο το πάνω από το κάτω χείλος. Είσαι μια drama queen, φίλη μου! Τα χείλη σου σε κάρφωσαν.

 

3. Μεγαλύτερο το κάτω από το πάνω χείλος. Κι αν κρίνω από την εικονιζόμενη σίγουρα ισχύει αυτό που θα πω, κυνηγάς όλες τις απολαύσεις της ζωής και αυτή είναι η μόνη προτεραιότητα σου. Πάρτι, έξοδοι, βόλτες, ανέμελη ζωή. Γι’ αυτά ζεις και υπάρχεις!

 

4. Μεγάλα και τα δυο χείλη. Κάτι τέτοιο ξέρεις τι δείχνει; Ότι έχεις έντονη επιθυμία να γίνεις μάνα – τώρα πως εξηγείται επιστημονικά αυτό, δεν έχω ιδέα. Εσύ θα μας πεις αν ισχύει όμως.

 

5. Λεπτά χείλη. Μοναχικό άτομο είσαι εσύ που έχεις τέτοια χείλη. Σου αρέσει πολύ η μοναξιά και την απολαμβάνεις. Δε χρειάζεσαι σχέση ή δεσμεύσεις για να είσαι ευτυχισμένη. Ανεξαρτησία ολέ!

 

6. Έντονη καμπύλη στο πάνω χείλος. Αυτό δείχνει ότι επικοινωνείς τέλεια με τους άλλους, είσαι δημιουργικό άτομο αλλά πολλές φορές δε σκέφτεσαι αυτό που θα πεις πριν το πεις. Για τη Rihanna το πιστεύω βασικά.

 

7. Στρογγυλεμένη καμπύλη στο πάνω χείλος. Πάντα σε νοιάζουν τα συναισθήματα των άλλων. Είσαι πολύ ευγενική και τρυφερή μαζί τους. Και μπράβο σου!

 

8. Ακαθόριστη καμπύλη στο πάνω χείλος. Εσύ που έχεις τέτοιο σχήμα στα χείλη, δίνεις μεγάλη βάση στις ανάγκες των άλλων, ξεχνώντας τις δικές σου. Νοιάζεσαι για τους γύρω σου σε τέτοιο βαθμό, που δε θυμάσαι καν να φροντίσεις εσένα την ίδια. Τ’ ακούς, Julia Roberts;

 

Πηγή: Y-olo.gr

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστες φοιτητές κέρδισαν εκατομμύρια στη λοταρία, «χτυπώντας» το σύστημα!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET