Τιβί

Survivor | Αυτοί είναι οι 7 τύποι ανθρώπων που βλέπουν φανατικά το παιχνίδι!

Το Survivor έχει σπάσει τα μηχανάκια της τηλεθέασης κι έχει καθηλώσει πολύ κόσμο στον καναπέ του τα βράδια που παίζεται. Γιατί μην μου πείτε ότι εσείς κανονίζετε να πάτε για ποτό από Κυριακή έως Τετάρτη και πλέον και Πέμπτη; Ωστόσο, δεν βλέπουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο το Survivor, καθώς αν έχει τύχει να το […]

Default avatar

Guest Author

17 Μαρτίου, 2017

Το Survivor έχει σπάσει τα μηχανάκια της τηλεθέασης κι έχει καθηλώσει πολύ κόσμο στον καναπέ του τα βράδια που παίζεται. Γιατί μην μου πείτε ότι εσείς κανονίζετε να πάτε για ποτό από Κυριακή έως Τετάρτη και πλέον και Πέμπτη;

Ωστόσο, δεν βλέπουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο το Survivor, καθώς αν έχει τύχει να το δείτε με παρέα θα παρατηρήσετε κι εσείς, ότι ο καθένας εστιάζει σε διαφορετικά πράγματα του παιχνιδιού και κάνει εντελώς διαφορετικά σχόλια για τους παίκτες ή και τα αγωνίσματα.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά λοιπόν στους 7 τύπους τηλεθεατών του Survivor, που θα σας κάνουν να ταυτιστείτε ή και να αναγνωρίσετε κάποιους από αυτούς:

1. Ο τούμπανος

Είναι αυτός που βλέπει το Survivor, ως ευκαιρία για να γυμναστεί κι ο ίδιος. Δεν είναι καθόλου απίθανο να τον δεις να τρέχει όπως ο Αγγελόπουλος ή να ρίχνει βολές σαν τον Χανταμπάκη, κάθε φορά που βλέπει ένα αγώνισμα. Σίγουρα έχεις ακούσει από το στόμα του, σχολιασμούς του  τύπου «Ο άνθρωπος είναι τέρμα άμπαλος» ή «Δεν μπορεί να κερδίσει σε ένα τόσο γελοίο αγώνισμα;».

2. Ο «Έλα μωρέ, εγώ είμαι καλύτερος»

Είναι ο τύπος που δεν σταματάει να σου υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία, ότι αν ήταν αυτός εκεί θα κέρδιζε σε όλα τα αγωνίσματα και θα τερμάτιζε και σε δευτερόλεπτα. Την ίδια στιγμή όμως είναι και ο πιο βαριοκώλης της παρέας σου, αφού βαριέται να πάει μέχρι και στην τουαλέτα, ειδικά όταν έχει Survivor.

3. O οπαδός

Πιστεύω πως όλοι λίγο πολύ ανήκουμε σ’ αυτήν την κατηγορία των τηλεθεατών του Survivor, καθώς πορωνόμαστε απίστευτα με κάποιον παίκτη και κάνουμε σαν τρελοί όταν κερδίζει ή πέφτουμε στα πατώματα όταν χάνει. Στο χειρότερο επίπεδο αυτής της κατηγορίας, είναι αυτοί που βγάζουν ακόμη και συνθήματα για τους αγαπημένους τους παίκτες.

4. Ο γκουρού του στοιχήματος

Έχει μπει τόσο πολύ μέσα στο παιχνίδι που έχει μεταφέρει ακόμα και το πάθος του για το στοίχημα σε αυτό. Τα συστήματα πάνε και έρχονται, ενώ θυμώνει κιόλας όταν οι άλλοι αμφισβητούν το ένστικτό του.

5. Ο «τραβάτε με κι ας κλαίω»

Ο κλασικός τύπος που αρνείται ότι βλέπει Survivor ενώ στην πραγματικότητα είναι ο πιο φανατικός από όλους. Περιμένει πως και πως πάνω από το τηλέφωνο για να τον πάρουν οι φίλοι του και να του προτείνουν να μαζευτούν όλοι μαζί για να το δουν. Στο τέλος, μάλιστα είναι κι αυτός που ποστάρει τα περισσότερα tweets σχετικά με το επεισόδιο που είδε.

6. Ο μανιακός με τα social media

Ας μη γελιόμαστε, ένας είναι ο δρόμος για την επιτυχία στα social media και φυσικά έχει ένα όνομα: Survivor! Ποστάρει ό,τι συμβαίνει στο επεισόδιο ανά 5 λεπτά ή και λιγότερο καμιά φορά και με 100 διαφορετικές φωτογραφίες.

7. Ο λιγούρης

Αν δεν έχετε έναν τέτοιο στην παρέα σας, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Είναι αυτός ο τύπος που όταν βλέπει τον κώλο της Ευρυδίκης ή το στήθος της Νάργες του τρέχουν τα σάλια και κάνει τα πιο καυστικά σχόλια που υπάρχουν.

 

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET