Τιβί

Survivor | Θα αποχωρήσει οικειοθελώς και η Βαλαβάνη;

Τα πράγματα στο Survivor όσο πάνε και δυσκολεύουν. Οι παίκτες νιώθουν ακόμα μεγαλύτερη πίεση και άγχος και πολλοί από αυτούς δεν αντέχουν και εγκαταλείπουν, όπως η Είρηνη Παπαδοπούλου. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λοιπόν, η επιτυχημένη αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ, μπορούμε να πούμε πως από την αρχή προστατευόταν από το κανάλι, θέλοντας να δείξει μία πιο προσιτή και […]

Default avatar

Guest Author

19 Απριλίου, 2017

Τα πράγματα στο Survivor όσο πάνε και δυσκολεύουν. Οι παίκτες νιώθουν ακόμα μεγαλύτερη πίεση και άγχος και πολλοί από αυτούς δεν αντέχουν και εγκαταλείπουν, όπως η Είρηνη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λοιπόν, η επιτυχημένη αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ, μπορούμε να πούμε πως από την αρχή προστατευόταν από το κανάλι, θέλοντας να δείξει μία πιο προσιτή και αγαπητή εικόνα στο κοινό και εκτοξεύοντας έτσι τη φήμη της.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά ή έστω τόσο καλά όσο τα περίμεναν η Ευρυδίκη και ο ΣΚΑΪ. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr η παίκτρια πληροφορείται το κλίμα που υπάρχει έξω και το μίσος που τρέφει το κοινό για το πρόσωπο της και λίγο πριν την Ανάσταση ζήτησε και εκείνη να αποχωρήσει οικειοθελώς. 

Σημειώνεται, μάλιστα πως η αθλητικογράφος έχει πολλά και έντονα ξεσπάσματα θυμού, τα οποία φυσικά οι κάμερες τα καταγράφουν αλλά δεν τα προβάλλουν.

Τέλος, μετά από πολύωρη συζήτηση με τη φίλη της Λάουρα Νάργες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε πως θα το ξανά σκεφτεί χωρίς να έχει απαντήσει ακόμα θετικά ή αρνητικά στο ενδεχόμενο της αποχώρησης.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘Emily in Paris’: Βγήκε το τρέιλερ της 4ης σεζόν και τα ερωτικά της Emily παραείναι… complicated!

Τιβί

Η Λίζα από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες» κάνει recreate σκηνή, ξυπνάει παιδικές αναμνήσεις!

PLACES TO BE

Στο ΚΠΙΣΝ έχει sleepover με ταινίες και παιχνίδια ως το ξημέρωμα αυτήν την Κυριακή!

Τιβί

Τα νέα είναι ΣΥΓΚΛΟ: Το GNTM επιστρέφει στο Star μετά το διάλειμμα που έκανε πέρσι!

PLACES TO BE

Το Aperol πρωταγωνιστεί στα Sunset DJ Sets του ΚΠΙΣΝ, κάθε Τετάρτη μέχρι τις 4/09!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET