Τιβί

Survivor | Θα αποχωρήσει οικειοθελώς και η Βαλαβάνη;

Τα πράγματα στο Survivor όσο πάνε και δυσκολεύουν. Οι παίκτες νιώθουν ακόμα μεγαλύτερη πίεση και άγχος και πολλοί από αυτούς δεν αντέχουν και εγκαταλείπουν, όπως η Είρηνη Παπαδοπούλου. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λοιπόν, η επιτυχημένη αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ, μπορούμε να πούμε πως από την αρχή προστατευόταν από το κανάλι, θέλοντας να δείξει μία πιο προσιτή και […]

Default avatar

Guest Author

19 Απριλίου, 2017

Τα πράγματα στο Survivor όσο πάνε και δυσκολεύουν. Οι παίκτες νιώθουν ακόμα μεγαλύτερη πίεση και άγχος και πολλοί από αυτούς δεν αντέχουν και εγκαταλείπουν, όπως η Είρηνη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λοιπόν, η επιτυχημένη αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ, μπορούμε να πούμε πως από την αρχή προστατευόταν από το κανάλι, θέλοντας να δείξει μία πιο προσιτή και αγαπητή εικόνα στο κοινό και εκτοξεύοντας έτσι τη φήμη της.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά ή έστω τόσο καλά όσο τα περίμεναν η Ευρυδίκη και ο ΣΚΑΪ. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr η παίκτρια πληροφορείται το κλίμα που υπάρχει έξω και το μίσος που τρέφει το κοινό για το πρόσωπο της και λίγο πριν την Ανάσταση ζήτησε και εκείνη να αποχωρήσει οικειοθελώς. 

Σημειώνεται, μάλιστα πως η αθλητικογράφος έχει πολλά και έντονα ξεσπάσματα θυμού, τα οποία φυσικά οι κάμερες τα καταγράφουν αλλά δεν τα προβάλλουν.

Τέλος, μετά από πολύωρη συζήτηση με τη φίλη της Λάουρα Νάργες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε πως θα το ξανά σκεφτεί χωρίς να έχει απαντήσει ακόμα θετικά ή αρνητικά στο ενδεχόμενο της αποχώρησης.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET