Τιβί

Αλλαγή σχεδίων | Σε αυτό το ελληνικό νησί θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Survivor!

Και ενώ όλοι περιμέναμε με αγωνία τον τελικό που αναμενόταν να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου, οι ιθύνοντες του καναλιού και της παραγωγής, επίλεξαν να μεταφέρουν τη δράση στο εμπορικότατο νησί της Ρόδου.  Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο ημιτελικός όσο κι ο τελικός του Survivor, θα διεξαχθούν στο διάστημα από τις 21 […]

Default avatar

Guest Author

5 Μαΐου, 2017

Και ενώ όλοι περιμέναμε με αγωνία τον τελικό που αναμενόταν να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου, οι ιθύνοντες του καναλιού και της παραγωγής, επίλεξαν να μεταφέρουν τη δράση στο εμπορικότατο νησί της Ρόδου. 

Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο ημιτελικός όσο κι ο τελικός του Survivor, θα διεξαχθούν στο διάστημα από τις 21 μέχρι τις 30 Ιουνίου, με τον Περιφερειάρχη της Ρόδου να επιβεβαιώνει την εν λόγω πληροφορία με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Αναλυτικότερα, ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος αναφέρει πως ζητήθηκε από τους αρμόδιους η βοήθεια της Περιφέρειας της Ρόδου, με σκοπό να διεξαχθεί με τον καλύτερο τρόπο η τελική φάση του παιχνιδιού.

Πληροφορίες μάλιστα, επισημαίνουν ότι τα τελικά αγωνίσματα θα διεξαχθούν στη Μεσαιωνική Πολή, ενώ τα άτομα της παραγωγής που ξεπερνούν σε αριθμό τα 1.000, έχουν ήδη προχωρήσει σε κρατήσεις 400 και πλέον, δίκλινων δωματίων.

 

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET