ΕΛΛΑΔΑ

Survivor | Ποιος προβλέπεται να είναι ο νικητής με βάση γνωστή εταιρεία στοιχημάτων!

Γνωστή εταιρεία στοιχημάτων περιέλαβε και το Survivor, θέλοντας να προβλέψει ποιος θα είναι ο νικητής και να μοιράσει τα ανάλογα κέρδη. Αναλυτικότερα, πρώτο φαβορί θεωρείται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος είναι πολύ αθλητικός, κερδίζει όλες τις μάχες και έχει πολύ καλές και φιλικές σχέσεις με τους παίκτες της ομάδας των Διασήμων, στην οποία και εκδιώχθηκε […]

Default avatar

Guest Author

2 Μαρτίου, 2017

Γνωστή εταιρεία στοιχημάτων περιέλαβε και το Survivor, θέλοντας να προβλέψει ποιος θα είναι ο νικητής και να μοιράσει τα ανάλογα κέρδη.

Αναλυτικότερα, πρώτο φαβορί θεωρείται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος είναι πολύ αθλητικός, κερδίζει όλες τις μάχες και έχει πολύ καλές και φιλικές σχέσεις με τους παίκτες της ομάδας των Διασήμων, στην οποία και εκδιώχθηκε από τους Μαχητές. Η απόδοσή του έχει πέσει στο 4,5, με αρχική απόδοση 10,00!

Δεύτερο φαβορί, είναι ο Μάριος- Πρίαμος Ιωαννίδης, ή αλλιώς ο «τρελός Κύπριος» των Μαχητών. Γρήγορος, γεμάτος ενέργεια και αρκετά συμπαθής στο κοινό, έχει και αυτός υψηλές πιθανότητες να κερδίσει το έπαθλο των 100.000. Η απόδοσή του έχει πάει στο 5,5. 

Τέλος, τρίτος στη σειρά έρχεται ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος ανήκει και αυτός στην ομάδα των Διασήμων, όπως και ο Αγγελόπουλος. Σημειώνει πολύ καλές επιδόσεις στα αγωνίσματα και έχει λάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα του. Η απόδοσή του είναι στο 8,5!

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα του στοιχήματος, για όλους τους παίκτες:

Όπως βλέπουμε και στον πίνακα, από τις γυναίκες έρχεται πρώτη η Σάρα Εσκενάζη, ακολουθεί με μικρή διαφορά η Ευριδίκη Βαλαβάνη και στη συνέχεια η Ειρήνη Κολιδά. 

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET