Τιβί

Survivor | Ποιος νέος γνωστός τραγουδιστής θα συμμετέχει στην ομάδα των Διασήμων.

Μετά την αποκάλυψη ότι θα μπουν στο παιχνίδι, νέοι παίκτες έρχεται ακόμη μία μεγάλη απόκαλυψη! Μπορεί να μάθαμε πως οι νεοεισελθόντες στην ομάδα των Διασήμων θα είναι η Ελευθερίου Ελευθέριου, ο  Γιώργος Μανίκας και η Μάγκι Χαραλαμπίδου αλλά η τελευταία μας ανέτρεψε τα δεδομένα. Αναλυτικότερα, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και Dj δεν θα μπορέσει τελικά […]

Default avatar

Guest Author

4 Μαρτίου, 2017

Μετά την αποκάλυψη ότι θα μπουν στο παιχνίδι, νέοι παίκτες έρχεται ακόμη μία μεγάλη απόκαλυψη! Μπορεί να μάθαμε πως οι νεοεισελθόντες στην ομάδα των Διασήμων θα είναι η Ελευθερίου Ελευθέριου, ο  Γιώργος Μανίκας και η Μάγκι Χαραλαμπίδου αλλά η τελευταία μας ανέτρεψε τα δεδομένα.

Αναλυτικότερα, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και Dj δεν θα μπορέσει τελικά να συμμετάσχει στο παιχνίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έντονου φόρτου εργασίας. Η Μάγκι Χαραλαμπίδου αν και ήταν ικανοποιημένη με την προσφορά των 10.000 ευρώ που είχε δεχτεί από το ΣΚΑΪ, τελικά συνειδητοποίησε πως δεν μπορεί να αφήσει τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις για 5 ολόκληρους μήνες.

Ωστόσο, την κενή θέση της Μάγκι αναμένεται να καλύψει ο Χρήστος Χολίδης ο οποίος έχει πει το τυπικό «ναι» στο ΣΚΑΪ και μένει μόνο να τακτοποιηθούν όλα τα διαδικαστικά τόσο με το κανάλι όσο και με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Σημειώνεται μάλιστα πως αύριο, Κυριακή, ταξιδεύουν στον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Μανίκας και η Ελευθερία Ελευθερίου με σκοπό να κάνουν την εμφάνιση τους στο παιχνίδι!

FUN ZONE

PLACES TO BE

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν κι επίσημα από σήμερα, το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!

BINGE WATCHING

Maestro: Σε λίγη ώρα βγαίνει ολόκληρη η 2η σεζόν στο Netflix για παπακαλιάτικο ξενύχτι!

EVENTS

Colourday Festival 2024: Έρχεται στις 16 Ιουνίου με πολύ χρώμα και μουσική, τα λέμε εκεί!

Τιβί

10 τηλεοπτικές οικογένειες που μεγαλώσαμε μαζί τους και τις αγαπήσαμε σαν δικές μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET