Τιβί

Survivor | Ποιος νέος γνωστός τραγουδιστής θα συμμετέχει στην ομάδα των Διασήμων.

Μετά την αποκάλυψη ότι θα μπουν στο παιχνίδι, νέοι παίκτες έρχεται ακόμη μία μεγάλη απόκαλυψη! Μπορεί να μάθαμε πως οι νεοεισελθόντες στην ομάδα των Διασήμων θα είναι η Ελευθερίου Ελευθέριου, ο  Γιώργος Μανίκας και η Μάγκι Χαραλαμπίδου αλλά η τελευταία μας ανέτρεψε τα δεδομένα. Αναλυτικότερα, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και Dj δεν θα μπορέσει τελικά […]

Default avatar

Guest Author

4 Μαρτίου, 2017

Μετά την αποκάλυψη ότι θα μπουν στο παιχνίδι, νέοι παίκτες έρχεται ακόμη μία μεγάλη απόκαλυψη! Μπορεί να μάθαμε πως οι νεοεισελθόντες στην ομάδα των Διασήμων θα είναι η Ελευθερίου Ελευθέριου, ο  Γιώργος Μανίκας και η Μάγκι Χαραλαμπίδου αλλά η τελευταία μας ανέτρεψε τα δεδομένα.

Αναλυτικότερα, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και Dj δεν θα μπορέσει τελικά να συμμετάσχει στο παιχνίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έντονου φόρτου εργασίας. Η Μάγκι Χαραλαμπίδου αν και ήταν ικανοποιημένη με την προσφορά των 10.000 ευρώ που είχε δεχτεί από το ΣΚΑΪ, τελικά συνειδητοποίησε πως δεν μπορεί να αφήσει τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις για 5 ολόκληρους μήνες.

Ωστόσο, την κενή θέση της Μάγκι αναμένεται να καλύψει ο Χρήστος Χολίδης ο οποίος έχει πει το τυπικό «ναι» στο ΣΚΑΪ και μένει μόνο να τακτοποιηθούν όλα τα διαδικαστικά τόσο με το κανάλι όσο και με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Σημειώνεται μάλιστα πως αύριο, Κυριακή, ταξιδεύουν στον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Μανίκας και η Ελευθερία Ελευθερίου με σκοπό να κάνουν την εμφάνιση τους στο παιχνίδι!

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET