Τιβί

Survivor | Τι θα συμβεί με τους παίκτες που αποχωρούν από το παιχνίδι;

Το Survivor για άλλη μία φορά κάνει την έκπληξη και αναμένεται να μας καθηλώσει ακόμη περισσότερο σε κάθε επεισόδιό του. Οι παίκτες που αποχωρούν από εδώ και πέρα λοιπόν, θα απομακρύνονται μεν από τις παραλίες τους, αλλά θα πηγαίνουν σε κάποιο άλλο νησί, κοντά στον Άγιο Δομίνικο, όπου και θα περιμένουν τους επόμενους αποχωρούντες από […]

Default avatar

Guest Author

5 Μαρτίου, 2017

Το Survivor για άλλη μία φορά κάνει την έκπληξη και αναμένεται να μας καθηλώσει ακόμη περισσότερο σε κάθε επεισόδιό του.

Οι παίκτες που αποχωρούν από εδώ και πέρα λοιπόν, θα απομακρύνονται μεν από τις παραλίες τους, αλλά θα πηγαίνουν σε κάποιο άλλο νησί, κοντά στον Άγιο Δομίνικο, όπου και θα περιμένουν τους επόμενους αποχωρούντες από το παιχνίδι.

Έτσι, αυτοί που θα αποχωρούν τη μία εβδομάδα, θα μάχονται με αυτούς που αποχωρούν την επόμενη και ο παίχτης εκείνος που θα καταφέρει να επικρατήσει, θα βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, μέχρι οι συντελεστές του παιχνιδιού να αποφασίσουν να τον στείλουν και πάλι πίσω στο παιχνίδι και φυσικά να προκαλέσει έκπληξη στους συμπαίκτες, αλλά και στους αντιπάλους του.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘Emily in Paris’: Βγήκε το τρέιλερ της 4ης σεζόν και τα ερωτικά της Emily παραείναι… complicated!

Τιβί

Η Λίζα από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες» κάνει recreate σκηνή, ξυπνάει παιδικές αναμνήσεις!

PLACES TO BE

Στο ΚΠΙΣΝ έχει sleepover με ταινίες και παιχνίδια ως το ξημέρωμα αυτήν την Κυριακή!

Τιβί

Τα νέα είναι ΣΥΓΚΛΟ: Το GNTM επιστρέφει στο Star μετά το διάλειμμα που έκανε πέρσι!

PLACES TO BE

Το Aperol πρωταγωνιστεί στα Sunset DJ Sets του ΚΠΙΣΝ, κάθε Τετάρτη μέχρι τις 4/09!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET