Τιβί

Survivor: Οι δύο παίκτριες που πιάστηκαν με κινητό και η αποβολή τους από το παιχνίδι!

Δεν τα σηκώνει αυτά ο Ατζούν.

Neopolis Team

31 Ιανουαρίου, 2023

Η ηρεμία είναι μια λέξη άγνωστη για το Survivor κι έχουμε αρχίσει να λυπόμαστε τους παίκτες. Περισσότερο απ’ ό,τι για την πείνα που βιώνουν. 

Υποτίθεται ότι το All Star θα επέστρεφε με αυξημένο το επίπεδο δυσκολίας στα αγωνίσματα, αλλά τελικά η δυσκολία αυτή μετατοπίστηκε στη διαβίωση. Το χαμένο βρακί του Βασάλου είναι το μικρότερο κακό μέχρι στιγμής, αφού σε κάθε συμβούλιο έχουμε κι από έναν σοβαρό λόγο για διαφωνίες, φωνές και γενικότερα δράμα.

Όπως όλοι ξέρουμε, μέχρι πρόσφατα πολύ σημαντικό θέμα στις καλύβες των δύο ομάδων υπήρξε το ρομάντζο μεταξύ Καρολίνας και Μάριου Πρίαμου. Η πρώτη αποχώρησε από το παιχνίδι μετά την ψηφοφορία, κι εκεί που έλεγες ότι θα ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα, βλέπεις το σημερινό τρέιλερ

Ο drama starter Νίκος Μπάρτζης ξαναχτυπά στο αποψινό συμβούλιο και «καρφώνει» συμπαίκτρια για χρήση κινητού. Μετά από προτροπή και του Τάκη Καραγκούνια της αντίθετης ομάδας, στο τέλος φαίνεται να αποκαλύπτει το όνομά της, και είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Στη συνέχεια ακολουθεί ένα ξέσπασμα οργής από τον Τάκη, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, οι οποίοι σηκώνονται και φεύγουν από το συμβούλιο. Ήρεμα σκηνικά και σήμερα. 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Παρτσώλη στην εκπομπή «Πρωινό μας», η Ασημίνα είχε παρέα στο παραστράτημα αυτό την Κατερίνα Δαλάκα.

Μένει να δούμε να επιβεβαιώνονται τα infos αυτά στα επόμενα επεισόδια, ενώ θα ακολουθήσει και η αποβολή των δύο γυναικών από το παιχνίδι, όπως προβλέπουν οι κανόνες.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά εντωμεταξύ, η καλύβα των μπλε πιάνει φωτιά και έχουν τον Ηλία Γκότση που προσπαθεί να τη σβήσει ρίχνοντας ξύλα. Απορίας άξιο πώς έχουν επιβιώσει μέχρι τώρα… 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Χάρι Πότερ: Βγήκε ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σειράς, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα!

Μουσική

Eurovision: Στις 7 Μαρτίου θα ακούσουμε για πρώτη φορά το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι!

Τιβί

13 «ενήλικα» αστεία στον Μπομπ Σφουγγαράκη που καταλάβαμε όταν ήταν πια αργά! 

BINGE WATCHING

‘The Gentlemen’: Το νέο τρέιλερ της σειράς του Guy Ritchie έχει βία, κλάση και badass Theo James!

EVENTS

Eject Festival: Οι Måneskin έρχονται Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, τσιρίξτε ελεύθερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET