fbpx

Survivor: Μήνυση κατά του Γιώργου Κατσαούνη για ασελγείς χειρονομίες σε 16χρονη!


Ο Γιώργος Κατσαούνης ή αλλιώς… Τσακατσούκας είναι από τους παίκτες που έχουν απασχολήσει σημαντικά το κοινό του φετινού Survivor, κυρίως με το ειδύλλιό του με τη Μυριέλλα. Ανήκει στην ομάδα των Μαχητών άλλωστε, οπότε δεν έχει κάποια προηγούμενα με τηλεόραση, φήμες ή ό,τι άλλο θα μπορούσε να στρέψει την προσοχή σε κάποιον διαγωνιζόμενο των Διασήμων.

Ωστόσο, είναι και μερικές υποθέσεις που δεν αφορούν μόνο «διάσημους», ούτε οφείλονται να γνωστοποιούνται όταν σχετίζονται με πρόσωπα της σόου μπιζ. Η σεξουαλική παρενόχληση και οι θύτες αυτών είναι ένα ζήτημα που πρέπει να βγαίνει στο φως σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Το ριάλιτι επιβίωσης λοιπόν που παίζει εδώ κι έναν μήνα περίπου, φιλοξενεί ένα άτομο που λίγο πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς χειρονομίες απέναντι σε μια 16χρονη κοπέλα, με αποτέλεσμα να δεχθεί μήνυση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Πρώτο Θέμα, το περιστατικό έλαβε χώρα στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη σε επαρχιακή πόλη της Θεσσαλίας, με το θύμα να καταγγέλει στην αστυνομία: «Με θώπευσε στους μηρούς και κοντά στα γεννητικά όργανα». Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν να υπάρχει και δεύτερη καταγγελία εις βάρος του 28χρονου αγρότη, ο οποίος – προφανώς – δεν είχε ενημερώσει την παραγωγή του ΣΚΑΪ. Εντύπωση ωστόσο μας κάνει, που παρά τα τόσο πρόσφατα γεγονότα, αποφάσισε να εκθέσει τον εαυτό του στην τηλεόραση

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του ανήλικου θύματος, ο Γιώργος Κατσαούνης συνάντησε τη 16χρονη με φιλικές υποτίθεται προθέσεις, αλλά η συνάντησή τους πήρε γρήγορα άλλη τροπή. Όπως σημειώνεται, προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και στους γλουτούς της 16χρονης, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η ίδια αντέδρασε και απομακρύνθηκε, ενώ επιστρέφοντας σπίτι της μίλησε αμέσως στους γονείς της για το συμβάν, ενώ την επόμενη μέρα κατέφυγε στις αστυνομικές Αρχές και με τη συνδρομή της οικογενειακής δικηγόρου, Μαρίας Γαλλιού, κατέθεσε μήνυση εναντίον του για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας πράξης. Όπως αναφέρει η δικηγόρος:

Η ανήλικη παθούσα αμέσως μετά το περιστατικό, όχι μόνο το διηγήθηκε στους γονείς της αλλά προσέφυγε στις αστυνομικές αρχές, καταγγέλλοντάς το πάραυτα, δηλώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη της στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. H ανάγκη αφύπνισης σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο είναι επιτακτική. Ας μεγαλώνουμε τα αγόρια μας και τα κορίτσια μας διαφορετικά, ακόμη κι αν εμάς δεν μας μεγάλωσαν τόσο διαφορετικά καθότι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι πρωταρχικό, ανεξαρτήτως φύλου.

Την υπόθεση διερευνούν οι εισαγγελικές Αρχές, που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στη διάθεσή τους μια ακόμη παρόμοια καταγγελία για τον «αγρότη» του Survivor, για την οποία λέγεται ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET