Τιβί

Survivor | Aυτός είναι ο λόγος που η Βαλαβάνη ψήφισε τον Αγγελόπουλο για αποχώρηση!

Όλοι ξαφνιαστήκαμε που χτες η Ευρύδικη Βαλαβάνη ψήφισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο για αποχώρηση. Οι λόγοι ωστόσο ήταν πολλοί και διαφορετικής φύσεως. Αναλυτικότερα, ο κύριος λόγος της ανεξήγητης κίνησης της ήταν το γεγονός ότι ο Ντάνος δεν έλαβε καμία άλλη ψήφο από τους συμπαίκτες του ενώ η Ευρύδικη όταν δικαιολογούσε την κίνηση της είπε πως ο […]

Default avatar

Guest Author

21 Μαρτίου, 2017

Όλοι ξαφνιαστήκαμε που χτες η Ευρύδικη Βαλαβάνη ψήφισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο για αποχώρηση. Οι λόγοι ωστόσο ήταν πολλοί και διαφορετικής φύσεως.

Αναλυτικότερα, ο κύριος λόγος της ανεξήγητης κίνησης της ήταν το γεγονός ότι ο Ντάνος δεν έλαβε καμία άλλη ψήφο από τους συμπαίκτες του ενώ η Ευρύδικη όταν δικαιολογούσε την κίνηση της είπε πως ο Αγγελόπουλος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλου ποσοστού της ομάδας.

Ο άλλος λόγος είναι πάλι το ότι με βάση φήμες που κυκλοφορούν οι δύο αυτοί παίκτες τρέφουν κάποια ερωτικά αισθήματα ο ένας για τον άλλον για αυτό και παραξενευτήκαμε όταν η Ευρυδίκη είπε με τόση άνεση το όνομα του Γιώργου, θέτοντας τον απευθείας υποψήφιο για αποχώρηση.

Πάρα ταύτα, κανείς μας δεν ξεχνά τον τσακωμό Χανταμπάκη- Αγγελόπουλου και τις προσβολές που ειπώθηκαν εναντίον στο πρόσωπο του Ντάνου. Αυτός λοιπόν φαίνεται πως είναι ο πραγματικός λόγος που η αθλητικογράφος ψήφισε τον Αγγελόπουλο.

Ο Χανταμπάκης φαίνεται πως έχει μία καλά οργανωμένη στρατηγική που αποδείχθηκε και στο παιχνίδι της ασυλίας όπου μαζί με τον φίλο του Λάμπρο Χούτο επέλεξαν να μην αγωνιστούν σε ένα τόσο σοβαρό παιχνίδι. Έθεσαν λοιπόν αμέσως την ομάδα τους σε κίνδυνο και αφού τελικά έχασαν, ο Χανταμπάκης φάνηκε πως έχει κάνει πολύ καλή «δουλειά» με την Βαλαβάνη.

Στα επόμενα επεισόδια όπως και στο σημερινό, θα δούμε λοιπόν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να βρίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και να εμένει στην άποψη της.

Πηγή: viralman.gr

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET