Τιβί

Survivor | Aυτός είναι ο λόγος που η Βαλαβάνη ψήφισε τον Αγγελόπουλο για αποχώρηση!

Όλοι ξαφνιαστήκαμε που χτες η Ευρύδικη Βαλαβάνη ψήφισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο για αποχώρηση. Οι λόγοι ωστόσο ήταν πολλοί και διαφορετικής φύσεως. Αναλυτικότερα, ο κύριος λόγος της ανεξήγητης κίνησης της ήταν το γεγονός ότι ο Ντάνος δεν έλαβε καμία άλλη ψήφο από τους συμπαίκτες του ενώ η Ευρύδικη όταν δικαιολογούσε την κίνηση της είπε πως ο […]

Default avatar

Guest Author

21 Μαρτίου, 2017

Όλοι ξαφνιαστήκαμε που χτες η Ευρύδικη Βαλαβάνη ψήφισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο για αποχώρηση. Οι λόγοι ωστόσο ήταν πολλοί και διαφορετικής φύσεως.

Αναλυτικότερα, ο κύριος λόγος της ανεξήγητης κίνησης της ήταν το γεγονός ότι ο Ντάνος δεν έλαβε καμία άλλη ψήφο από τους συμπαίκτες του ενώ η Ευρύδικη όταν δικαιολογούσε την κίνηση της είπε πως ο Αγγελόπουλος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλου ποσοστού της ομάδας.

Ο άλλος λόγος είναι πάλι το ότι με βάση φήμες που κυκλοφορούν οι δύο αυτοί παίκτες τρέφουν κάποια ερωτικά αισθήματα ο ένας για τον άλλον για αυτό και παραξενευτήκαμε όταν η Ευρυδίκη είπε με τόση άνεση το όνομα του Γιώργου, θέτοντας τον απευθείας υποψήφιο για αποχώρηση.

Πάρα ταύτα, κανείς μας δεν ξεχνά τον τσακωμό Χανταμπάκη- Αγγελόπουλου και τις προσβολές που ειπώθηκαν εναντίον στο πρόσωπο του Ντάνου. Αυτός λοιπόν φαίνεται πως είναι ο πραγματικός λόγος που η αθλητικογράφος ψήφισε τον Αγγελόπουλο.

Ο Χανταμπάκης φαίνεται πως έχει μία καλά οργανωμένη στρατηγική που αποδείχθηκε και στο παιχνίδι της ασυλίας όπου μαζί με τον φίλο του Λάμπρο Χούτο επέλεξαν να μην αγωνιστούν σε ένα τόσο σοβαρό παιχνίδι. Έθεσαν λοιπόν αμέσως την ομάδα τους σε κίνδυνο και αφού τελικά έχασαν, ο Χανταμπάκης φάνηκε πως έχει κάνει πολύ καλή «δουλειά» με την Βαλαβάνη.

Στα επόμενα επεισόδια όπως και στο σημερινό, θα δούμε λοιπόν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να βρίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και να εμένει στην άποψη της.

Πηγή: viralman.gr

FUN ZONE

Μουσική

Το κλιπ του ‘Ah Thalassa’ μας κέρασε η Μαρίνα για τη γιορτή της, με ένα σημαντικό μήνυμα!

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET